(۱۴۰۰/۶/۱، ۰۲:۵۴ عصر)Targol نوشته است: ممنونم بچهها بابت دلگرمیتون. نمیدونم ولله تا میخوام بیخیال شم یه چیز جدید درمیاد. حالا دخترم تب داره نمیدونم به خاطر اون لکه هاست یا واکسن. دل تو دلم نیست این یکی دو روز بگذره..عزیزم دقیقا بخاطر همین که گفتی با هم با شیر خودت و هم شیرخشک رگه ی خون دیدی گفتم احتمالا مشکل لاکتوزه یعنی قند شیر... همه ی شیرها این قند رو دارن چه شیر خودت چه شیر خشک... فقط و فقط شیر LF هست که لاکتوز فری هست و نداره... برای همین با شیر خودت و شیرخشک بچه هات دارن رد خونی نشون می دن...
نوناجون علائم واکسن دخترت تموم شد؟ تبش تا چند میرفت بالا؟ دختر من تا ۳۷.۹ هم رفت.
راستی یه نکته که از پرستارهای nicu یاد گرفتم اینه که وقتی تب رو با دیجیتالی از زیربغل اندازه میگیرید باید بین ۰/۳ تا ۰/۵ درجه بهش اضافه کنید. اونجا نیم اضافه میکردن منم همین در نظر میگیرم. خلاصه حواستون به تب بچهها باشه.
رز جون ممنونم از راهنماییات. مثل همیشه جامع. از اون رژیمی که گفتی خیلیهاش با اجتماع پرهیزات سه تا دکتری که رفتم مشترکه. ولی چیزهای ترش و گوجه رو نگفته بودن که خوب فدای سرشون، اینارم رعایت میکنم. منتها از دیروز عصر که شیر خودمو قطع کردم هنوز لکه ها هستن.
اهان یه سوال دیگه، بچه من امروز بیشتر بیحاله تا بیقرار. طبیعیه؟ چون نمیتونم عوارض واکسن و اون لکهها رو تفکیک کمم نگرانم
آره رژیم ریفلاکس سنگینه اگه خودت بخوای شیر بدی... فقط محصولات و گوشت گوسفند و مرغ با پیاز و هویج و برنج و نون (غذای من 3 ماه اول، کباب های مرغ خالص و گوشت گوسفند خالص (کباب برگ) از بیرون + کله پاچه و آبش غذای اصلی من بود وطی حدود 10 ماه حذفیات غذایی ادامه داشت... که مثلا شیر رو بعد 10 ماه خوردم...و خب البته از 7 ماهگی که بار شیردهی کم شد، کم کم غذاهای مختلف رو تست کردم مثل تخم مرغ که خب اینم خیلی می خوردم چون واقعا دستم بسته بود... ولی خب آسیبش رو به صفرام زد دیگه..........) می خوردم میان وعده یا صبحانه هم گاها گردو با نون، نون و کره و گردو، نون و کره و عسل، نون و کره و مربا (کره ها گوسفندی بود)... کلللا هر چیزی که باعث ریفلاکس خودمون بشه برای بچه چند برابر ریفلاکس میده...
بیحالی بخاطر گرما نباشه؟ کم آبی؟ کم شیر نخورده باشن...
آزاده نزادیـم کـه آزاد بمیریـم
با گریه بزادیم و به فریاد بمیریم
با جبر و جهالت به جهان پای نهادیم
تا عاقبت از این همه بیداد بمیریم
با گریه بزادیم و به فریاد بمیریم
با جبر و جهالت به جهان پای نهادیم
تا عاقبت از این همه بیداد بمیریم