۱۴۰۱/۵/۱۳، ۰۵:۳۴ عصر
ماهور جون، برای تفلون تفال خوبه. البته از هر چیزی مهمتر نگهداری تفلون. مثلا من خودم چندین بار ماهیتابه هی تفلون یا مارکهای معقول دیگه می گرفتم ولی بعد نهایت یکسال خاصیتشو از دست می داد. بعد فکر می کردم مشکل از مارکه بعد می رفتم تو گروهها می دیدم افراد از همون مارکها راضین و آخرش متوجه شدم دلیل زود خراب شدنشون اینه که من بلافاصله بعد پختن غذام همون جور داغ داغ تفلونو می برم زیر شیر آب.
من با پخت کوکو سبزی که از ساده ترین غذاهاست، هم سالها مشکل داشتم و تو نوعروس و جاهای دیگه هم پرسیده بودم و کسی نتونسته بود کمکم کنه. آخر سر یه بار تو یوتیوب رفتم نحوه پخت کوکورو دیدم و فهمیدم مشکل کارم این بوده که طرف اول کوکو رو باید در تابه رو بذارم تا سرخ بشه و اون جوری خوب و تر و تمیز درمیاد. قبلش برگردوندن کوکو یه چالشی بود برام
من با پخت کوکو سبزی که از ساده ترین غذاهاست، هم سالها مشکل داشتم و تو نوعروس و جاهای دیگه هم پرسیده بودم و کسی نتونسته بود کمکم کنه. آخر سر یه بار تو یوتیوب رفتم نحوه پخت کوکورو دیدم و فهمیدم مشکل کارم این بوده که طرف اول کوکو رو باید در تابه رو بذارم تا سرخ بشه و اون جوری خوب و تر و تمیز درمیاد. قبلش برگردوندن کوکو یه چالشی بود برام