۱۴۰۱/۵/۱۷، ۱۲:۳۰ عصر
ستی جان منم املتو اینجوری درست میکنم
1دونه گوجه رو پوست میگیرم میریزم توی میکسر و پورش میکنم بعد میریزم توی تابه خیلی کوچیک تا ابش بره بعد یکم زردچوبه و فلفل سیاه میزنم و کره میریزم و یکم تفتش میدم تا قرمزیش بیشتر بشه بعد 1دونه تخم مرغ میزنم و هم میزنم با شعله تقریبا زیاد و با قاشق کوچولو بهش میدم
گاهی یکم لیموترش هم میزنم بهش
...
عاطفه ببین پایه غذا توی شیشه رو میگم بنویس یه جا بعد خودت مواد داخلشو تغییر بده
به نظر من راحت ترین روش پخته، من عاشقشم
...
یه شیشه مربا یا هرچیزی که درش فلزی باشه و موادت داخلش جا بشه رو خوب بشور بعد موادی رو که میخوای خورد کن و بریز داخلش
اب جوشیده رو هم بریز
بعد درشو بذار و بذارش داخل قابلمه و توی قابلمه اب بریز و در قابلمه رو بذار
شعله بستگی داره چقدر وقت داری من معمولا دیرمه و شعله رو زیاد میکنم
همین
نه نیاز به هم زدن داره نه ته میگیره نه سر میره
کلی از ویتامیناشم اینجوری بیشتر حفظ میشه و زمان کمتری میبذه اماده شدنش
حالا هرچیو خواستی باز بگو بنویسم چجوری درست کنی عزیزم
من فرنی رو هم با همین روش درست میکنم حتی
1دونه گوجه رو پوست میگیرم میریزم توی میکسر و پورش میکنم بعد میریزم توی تابه خیلی کوچیک تا ابش بره بعد یکم زردچوبه و فلفل سیاه میزنم و کره میریزم و یکم تفتش میدم تا قرمزیش بیشتر بشه بعد 1دونه تخم مرغ میزنم و هم میزنم با شعله تقریبا زیاد و با قاشق کوچولو بهش میدم
گاهی یکم لیموترش هم میزنم بهش
...
عاطفه ببین پایه غذا توی شیشه رو میگم بنویس یه جا بعد خودت مواد داخلشو تغییر بده
به نظر من راحت ترین روش پخته، من عاشقشم
...
یه شیشه مربا یا هرچیزی که درش فلزی باشه و موادت داخلش جا بشه رو خوب بشور بعد موادی رو که میخوای خورد کن و بریز داخلش
اب جوشیده رو هم بریز
بعد درشو بذار و بذارش داخل قابلمه و توی قابلمه اب بریز و در قابلمه رو بذار
شعله بستگی داره چقدر وقت داری من معمولا دیرمه و شعله رو زیاد میکنم
همین
نه نیاز به هم زدن داره نه ته میگیره نه سر میره
کلی از ویتامیناشم اینجوری بیشتر حفظ میشه و زمان کمتری میبذه اماده شدنش
حالا هرچیو خواستی باز بگو بنویسم چجوری درست کنی عزیزم
من فرنی رو هم با همین روش درست میکنم حتی