۱۴۰۱/۵/۱۹، ۰۹:۴۴ صبح
منم به عنوان کسی که از مرغ خوشش نمیاد بگم که:
عاطفه اگر میخوای بچهت سوپ مرغ مقوی بخوره حتماً به همسرت بگو فیله مرغ پاکشده بخره از قصابی تو شهر. فیله کمترین میزان بو رو برای آدمای حساس مثل خودم داره.
شما احتمالاً مرغ محلی هم میگیرین، طبیعیه که بو بده.
نیم کیلو فیلهی تازهی گرون بگیره هر روز یه دونهش رو سوپ کنی خیلی هم گرون نمیشه.
در ضمن وقتی از فریزر بیرون میاد باید حتماً یخش کامل آب بشه بعد شروع به آشپزی کنی، وگرنه کلی یخِ بدبو که هفتهها یا شایدم ماهها تو فریزر بوده رو هم داری تو اون سوپ در واقع میریزی و مسلمه که بو خواهد داد!
تو اول باید یاد بگیری یه سوپی بپزی که آدم بزرگا خوششون بیاد، بعد بچه هم شاید بتونه بخورتش. بعدشم اصلا درست نیست تو آشپزی هی آب به قابلمه اضافه کنی. این کار رسماً خراب میکنه غذات رو. حتماً از اول میزان مناسب (نه کم نه زیاد) آب بریز که نخوای وسط کار کم و زیادش کنی.
عاطفه اگر میخوای بچهت سوپ مرغ مقوی بخوره حتماً به همسرت بگو فیله مرغ پاکشده بخره از قصابی تو شهر. فیله کمترین میزان بو رو برای آدمای حساس مثل خودم داره.
شما احتمالاً مرغ محلی هم میگیرین، طبیعیه که بو بده.
نیم کیلو فیلهی تازهی گرون بگیره هر روز یه دونهش رو سوپ کنی خیلی هم گرون نمیشه.
در ضمن وقتی از فریزر بیرون میاد باید حتماً یخش کامل آب بشه بعد شروع به آشپزی کنی، وگرنه کلی یخِ بدبو که هفتهها یا شایدم ماهها تو فریزر بوده رو هم داری تو اون سوپ در واقع میریزی و مسلمه که بو خواهد داد!
تو اول باید یاد بگیری یه سوپی بپزی که آدم بزرگا خوششون بیاد، بعد بچه هم شاید بتونه بخورتش. بعدشم اصلا درست نیست تو آشپزی هی آب به قابلمه اضافه کنی. این کار رسماً خراب میکنه غذات رو. حتماً از اول میزان مناسب (نه کم نه زیاد) آب بریز که نخوای وسط کار کم و زیادش کنی.