۱۴۰۱/۵/۲۴، ۰۱:۰۵ عصر
عاطفه پنیر و ماست و خامه و کره اینا رو کلا زودتر از شیر میشه داد چون شیر خام نیست
نه استرس که نگیر برای احتیاط و ضعیف بودن معده بچه ها میگیم
اما حواست به علایم حساسیت باشه عزیزم
...
اوووووف چه من متخصصممممم فاطمه خخخخخخخخ
...
راست میگی من عاشق شیشه پزیم خخخخ
... لیلی جون الان کامل میگم
...
ببین یه شیشه ای که توی قابلمت جابشه و در قابلمه بسته بشه رو خوب بشور
قابلمه ای هم انتخاب کن که جون بر اثر جوش اومدن مدام اب توش به فنا میره دلت نسوزه مثل من
برای سوپ به ترتیب داخل شیشه پیاز خورد شده، مرغ یا گوشت تکه های اندازه جوجه یا خورشتی، هویج خورد شده، سیب زمینی نگینی نخود فرنگی کرفس جعفری و گشنیز زردچوبه و ادویه مجاز براشون یا هرچیزی که میخواین بریزین توی سوپ رو میریزیم بعد انقدری اب بریزین که روی موادو بگیره
ببین کمتر هم میشه ریختا اما من چون اب اضافشو عصر یا شب با نون تیلی میکنم میدم بهش اینقدر میریزم
بعد در شیشه رو میبندیم محکم و میذلریم توی قابلمه توی قابلمه هم اب میریزیم تا تقریبا زیر در شیشه در قابلمه رو میذاریم
من همیش دیرمه و با شعله زیاد میپزم
مرغ و گوشت دارارو 1،5 تا 2ساعت اما سبزیجات 30 تا 40 دقیقه میپزه
هم زدن و اینا هم نمیخواد
تامام
...
مثلا فرنی رو من ارد برنج و اب کم میریزم تو شیشه به همین روش 10 دقیقه ای میپزه
حالا هر غذایی خواستین بگین دونه دونه مینویسم فرزندااااانم خخخخ
نه استرس که نگیر برای احتیاط و ضعیف بودن معده بچه ها میگیم
اما حواست به علایم حساسیت باشه عزیزم
...
اوووووف چه من متخصصممممم فاطمه خخخخخخخخ
...
راست میگی من عاشق شیشه پزیم خخخخ
... لیلی جون الان کامل میگم
...
ببین یه شیشه ای که توی قابلمت جابشه و در قابلمه بسته بشه رو خوب بشور
قابلمه ای هم انتخاب کن که جون بر اثر جوش اومدن مدام اب توش به فنا میره دلت نسوزه مثل من
برای سوپ به ترتیب داخل شیشه پیاز خورد شده، مرغ یا گوشت تکه های اندازه جوجه یا خورشتی، هویج خورد شده، سیب زمینی نگینی نخود فرنگی کرفس جعفری و گشنیز زردچوبه و ادویه مجاز براشون یا هرچیزی که میخواین بریزین توی سوپ رو میریزیم بعد انقدری اب بریزین که روی موادو بگیره
ببین کمتر هم میشه ریختا اما من چون اب اضافشو عصر یا شب با نون تیلی میکنم میدم بهش اینقدر میریزم
بعد در شیشه رو میبندیم محکم و میذلریم توی قابلمه توی قابلمه هم اب میریزیم تا تقریبا زیر در شیشه در قابلمه رو میذاریم
من همیش دیرمه و با شعله زیاد میپزم
مرغ و گوشت دارارو 1،5 تا 2ساعت اما سبزیجات 30 تا 40 دقیقه میپزه
هم زدن و اینا هم نمیخواد
تامام
...
مثلا فرنی رو من ارد برنج و اب کم میریزم تو شیشه به همین روش 10 دقیقه ای میپزه
حالا هر غذایی خواستین بگین دونه دونه مینویسم فرزندااااانم خخخخ