۱۴۰۰/۶/۳، ۰۳:۲۴ عصر
فسنجون پسته. برای اولین بار پختم. پستهی بودادهای رو که به خاطر موندن جلوی کولر کمی رطوبت گرفته بود و ترد نبود از پوست جدا کردم و آسیاب کردم و به جای گردو توی فسنجون ریختم. نتیجه عالی شده. البته خوب تفتش دادم با کلی پیاز و ادویه که بوی رطوبت نده. من تابستون خیلی با این موضوع مشکل پیدا میکنم که آجیلی که بیرون یخچال میذارم (چون میخوام زیاد بخوریم و دم دست باشه) مرطوب میشه، و با این روش دیگه لازم نیست دور بریزمشون. هر مغزی رو میشه به این صورت خوشمزهش کرد.