کژال جون و لیانه جون خدا قوت
وای که دقیقا حستون را درک میکنم.
به نظر من بچه های سن بچه های شما قابل کنترل هستن، پسر من که واااااقعا انرژی میگیره
هر کارتونی میاریم یه عالمه سوال میپرسه این چیع؟ اینجا چی نوشته؟ برای چیه؟ این شکله چیه؟ و ...
کارتن هایی که خوشش بیاد هم برمیداره به عنوان اسباب بازی خودش و نمیده وسیله بچینم
یه عالمه موانع هم با کارتن درست کرده که اصلا نباید تغییر بدیم وگرنه گریه در پیش داریم...
بعد که میخوام بنویسم
نه بده منم بنویسم
حتما باید ماژیک بدم ایشون هم بنویسه، تمام کارتن ها دست خط ایشون هم هست
خودش چسب بزنه خودش کارتن هل بده و همه اینا یعنی یه انرژی مضاعف ...
حالا اینکه چند بار زمین خورده و هزار بار باید بگم دستاتو بشور نکن تو دهنت ، بمااند.
همه مبل ها را شستم دوباره رفت شیر ریخت روی یکیشون!
خدا فقط صبر بده خخخ
کابینت ساز ما که خیلی بد قوله، الان دقیقا ۶ روزه قراره قیمت بده و هنوز قیمت نگفته ...
وای که دقیقا حستون را درک میکنم.
به نظر من بچه های سن بچه های شما قابل کنترل هستن، پسر من که واااااقعا انرژی میگیره
هر کارتونی میاریم یه عالمه سوال میپرسه این چیع؟ اینجا چی نوشته؟ برای چیه؟ این شکله چیه؟ و ...
کارتن هایی که خوشش بیاد هم برمیداره به عنوان اسباب بازی خودش و نمیده وسیله بچینم

یه عالمه موانع هم با کارتن درست کرده که اصلا نباید تغییر بدیم وگرنه گریه در پیش داریم...
بعد که میخوام بنویسم
نه بده منم بنویسم
حتما باید ماژیک بدم ایشون هم بنویسه، تمام کارتن ها دست خط ایشون هم هست

حالا اینکه چند بار زمین خورده و هزار بار باید بگم دستاتو بشور نکن تو دهنت ، بمااند.
همه مبل ها را شستم دوباره رفت شیر ریخت روی یکیشون!
خدا فقط صبر بده خخخ
کابینت ساز ما که خیلی بد قوله، الان دقیقا ۶ روزه قراره قیمت بده و هنوز قیمت نگفته ...