۱۴۰۰/۶/۴، ۰۹:۱۵ صبح
به خدا اين حرفايي كه زدي انگار شرح حال منو دادي
دقيقا درست ميگي هر بار كه من با مكافات بچه ي كوليكي و رفلاكسيمو ميخوابوندم انقد ميومد بهش ور ميرفت تا بچه بيدار ميشد
سر دكتر رفتنم براي ويزيت يك ماهگي ميخواست شال و كلاه كنه بياد! كه من زودتر به همسرم گفتم دوتايي ميريم و همسرم بهش گفت تو نميخواد بياي. يا مدام ميگفت بچه اسهال داره! اخه بچه اي كه تغذيه ش با شيره ميشه پي پي ش سفت باشه مثل ما ادم بزرگا؟؟؟
يا يهو ميگفت بچه تب كرده! درجه ميذاشتم روي ٣٦ بود ، ميگفتم اخه اين بچه كجاش داغه دقيقا؟؟
پكيج و كه تا غفلت ميكرديم خاموش ميكرد ادم ك و ن ش ميسوزه كه مدعيه كاربلد بودن هم هست!
بگذريم بخوام بگم تا صبح طول ميكشه
يوتاب براي چي ميخوايد با خودتون ببريد؟؟؟
بگو كروناست مطب راه نميده همراه اضافه رو
فقط پدر و مادر رو قبول ميكنه
خدا به دادت برسه
به خدا سر ختنه اين بچه از شهرستان خون به جگر من كرد
زنگ زد كه واسه چي ميخوايد ببريد الان زوده بذاريد يه سالگي
حالا نه يك بار ١٠ بار گفت
و يه مقدار روي همسرم تاثير گذاشته بود، قبل رفتن ريموت پاركينگ از دست همسرم افتاد ، همسرم پيله كرد كه اين يه نشونه از طرف خداست كه ما نريم!!!
ديگه باهاش اطمينان حجت كردم و تشر زدم تا رفتيم و انجام شد و راحت شديم
دقيقا درست ميگي هر بار كه من با مكافات بچه ي كوليكي و رفلاكسيمو ميخوابوندم انقد ميومد بهش ور ميرفت تا بچه بيدار ميشد
سر دكتر رفتنم براي ويزيت يك ماهگي ميخواست شال و كلاه كنه بياد! كه من زودتر به همسرم گفتم دوتايي ميريم و همسرم بهش گفت تو نميخواد بياي. يا مدام ميگفت بچه اسهال داره! اخه بچه اي كه تغذيه ش با شيره ميشه پي پي ش سفت باشه مثل ما ادم بزرگا؟؟؟
يا يهو ميگفت بچه تب كرده! درجه ميذاشتم روي ٣٦ بود ، ميگفتم اخه اين بچه كجاش داغه دقيقا؟؟
پكيج و كه تا غفلت ميكرديم خاموش ميكرد ادم ك و ن ش ميسوزه كه مدعيه كاربلد بودن هم هست!
بگذريم بخوام بگم تا صبح طول ميكشه
يوتاب براي چي ميخوايد با خودتون ببريد؟؟؟
بگو كروناست مطب راه نميده همراه اضافه رو
فقط پدر و مادر رو قبول ميكنه
خدا به دادت برسه
به خدا سر ختنه اين بچه از شهرستان خون به جگر من كرد
زنگ زد كه واسه چي ميخوايد ببريد الان زوده بذاريد يه سالگي
حالا نه يك بار ١٠ بار گفت
و يه مقدار روي همسرم تاثير گذاشته بود، قبل رفتن ريموت پاركينگ از دست همسرم افتاد ، همسرم پيله كرد كه اين يه نشونه از طرف خداست كه ما نريم!!!
ديگه باهاش اطمينان حجت كردم و تشر زدم تا رفتيم و انجام شد و راحت شديم