۱۴۰۱/۶/۷، ۰۸:۳۷ صبح
عاطفه جان منم با مایع ظرفشویی و اسکاچ میشورم بعد ظرفهاش با ظرفهای خودمون یکیه. یعنی سوپش میریزم تو سوپ خوری های خودمون دیگه. ظرف جدا نداره. فکر هم نکنم مهم باشه تا الان که پسر من خدا رو شکر چیزیش نشده. سخت نگیر به نظرم.
ستی منم پسرم فقط بار اول زرده پخته خورد بعد از اون دیگه دوست نداشت. دکترش هم گفت گوجه الان نده ولی من دادم و خیلی هم دوست داشت خخخ. حتی کاهی رب با کره سرخ میکنم زرده میشکنم توش دوست داره. فکر کنم املت اسفناج هم خوب باشه یعنی اسفناج ریز کنی سرخ کنی با کره بعد توش زرده بریزی. البته من هنوز این کار نکردم اسفناج نداشتم اما اگر کوچولوت میتونه اسفناج بخوره تست کن. آها من اتمیل رو وقتی پخت با شلیل پوره شده و خرما و بادام و گردو قاطی میکنم پسرم خیلی دوست داده. و در اخر با همه این موارد منم بعضی وقتها میمونم چی دیگه بهش بدم خخ
ستی منم پسرم فقط بار اول زرده پخته خورد بعد از اون دیگه دوست نداشت. دکترش هم گفت گوجه الان نده ولی من دادم و خیلی هم دوست داشت خخخ. حتی کاهی رب با کره سرخ میکنم زرده میشکنم توش دوست داره. فکر کنم املت اسفناج هم خوب باشه یعنی اسفناج ریز کنی سرخ کنی با کره بعد توش زرده بریزی. البته من هنوز این کار نکردم اسفناج نداشتم اما اگر کوچولوت میتونه اسفناج بخوره تست کن. آها من اتمیل رو وقتی پخت با شلیل پوره شده و خرما و بادام و گردو قاطی میکنم پسرم خیلی دوست داده. و در اخر با همه این موارد منم بعضی وقتها میمونم چی دیگه بهش بدم خخ