خاگینه هویج
![[تصویر: 20210212_190303_yas.jpg]](https://s4.uupload.ir/files/20210212_190303_yas.jpg)
مواد لازم برای ۱۰- ۱۲ برش:
500 گرم هویج
۶عدد تخم مرغ
1/2 لیوان گردو
دارچین،هل،پودر گل سرخ
شهد:
۱ لیوان شکر
1/2 لیوان آب
زعفران
مراحل:
ابتدا آب و شکر رو بذارید رو حرارت تا قوام بیاد و بعد زعفرون رو اضافه کنید و کنار بذارید تا کاملا خنک شه.
هویج ها رو ریز رنده کنید.
تخم مرغ و هویج و گردو و پودر هل و پودر گل سرخ و دارچین رو کاملا مخلوط کنید.
به اندازه ای دارچین اضافه کنید تا رنگ هویج ها کاملا دارچینی شه.
داخل ماهیتابه نچسب روغن سرخ کردنی بریزید و بذارید کمی داغ شه،بعد مواد رو بریزید داخل ماهیتابه و با قاشق صاف کنید،در ماهیتابه رو بذارید و شعله رو کم کنید تا خاگینه کامل خودشو بگیره و یه طرفش سرخ شه.
بعد خاگینه رو برگردونید تا طرف دیگه هم سرخ شه و در ماهیتابه رو نذارید دیگه
بعد روغن اضافی خاگینه رو بگیرید و شهدی که خنک شده رو بریزید رو خاگینه داغ و برش بزنید. هر چند دقیقه خاگینه ها رو برگردونید تا شهد رو کامل جذب کنه
در آخر با پودر گل سرخ یا گردو یا پسته یا بادام و... تزیین کنید.
اگه چند ساعتی بذارید تو یخچال بعد سرو کنید خوشمزه تر میشه،من یه شب قبل درست کرده بودم.
نوش جان
![[تصویر: 20210212_190303_yas.jpg]](https://s4.uupload.ir/files/20210212_190303_yas.jpg)
مواد لازم برای ۱۰- ۱۲ برش:
500 گرم هویج
۶عدد تخم مرغ
1/2 لیوان گردو
دارچین،هل،پودر گل سرخ
شهد:
۱ لیوان شکر
1/2 لیوان آب
زعفران
مراحل:
ابتدا آب و شکر رو بذارید رو حرارت تا قوام بیاد و بعد زعفرون رو اضافه کنید و کنار بذارید تا کاملا خنک شه.
هویج ها رو ریز رنده کنید.
تخم مرغ و هویج و گردو و پودر هل و پودر گل سرخ و دارچین رو کاملا مخلوط کنید.
به اندازه ای دارچین اضافه کنید تا رنگ هویج ها کاملا دارچینی شه.
داخل ماهیتابه نچسب روغن سرخ کردنی بریزید و بذارید کمی داغ شه،بعد مواد رو بریزید داخل ماهیتابه و با قاشق صاف کنید،در ماهیتابه رو بذارید و شعله رو کم کنید تا خاگینه کامل خودشو بگیره و یه طرفش سرخ شه.
بعد خاگینه رو برگردونید تا طرف دیگه هم سرخ شه و در ماهیتابه رو نذارید دیگه
بعد روغن اضافی خاگینه رو بگیرید و شهدی که خنک شده رو بریزید رو خاگینه داغ و برش بزنید. هر چند دقیقه خاگینه ها رو برگردونید تا شهد رو کامل جذب کنه
در آخر با پودر گل سرخ یا گردو یا پسته یا بادام و... تزیین کنید.
اگه چند ساعتی بذارید تو یخچال بعد سرو کنید خوشمزه تر میشه،من یه شب قبل درست کرده بودم.
نوش جان
تا به کجا کشد مرا ، مستی بی امان تو