اره سلین دیروز خواهرم مهمون بودن بهم گفت گفت پیجای اینستا رو رها کن با اقلیم خودت بچه داری کن آخه بهش گفتم شاید اگه از اول با گوشت و سبزی و کینوا و اینجور چیزا شروع میکردم وضع خوردنش بهتر میشد گفت ول کن این حرفا رو بچه بخور غذا میخوره نخورم نمیخوره دخترای من یکی خوش غذا بود یبار نشد بگم بخور دو تای دیگه قاشق به دست بودم که دهن وا کنن
بابا ماشالا دیگه بچه دو ساله میخوان چقدر باشه میگن لاغره دختر من دوسالگی هم به ۱۱ برسه کلامو بندازم هوا هنوز ده نشده حتی فکر کنم سه چهار ماه دیگه بشه احتمالا به دختر من بیارم پیششون مبگن سو تغذیه
ولی خب رو نمودار وزن ۶۰ درصده قدشم ۷۴ درصد
یوتاب جون س فه و نب علایم ویروسه احتمال داره کرونا باشه درمان خاصی جز کنترل تب و قطره بینی و فیزیوتراپی تنفسی و رژیم غذایی نداره درمانش علامتیه
نگران مباش رفع میشه
بابا ماشالا دیگه بچه دو ساله میخوان چقدر باشه میگن لاغره دختر من دوسالگی هم به ۱۱ برسه کلامو بندازم هوا هنوز ده نشده حتی فکر کنم سه چهار ماه دیگه بشه احتمالا به دختر من بیارم پیششون مبگن سو تغذیه

یوتاب جون س فه و نب علایم ویروسه احتمال داره کرونا باشه درمان خاصی جز کنترل تب و قطره بینی و فیزیوتراپی تنفسی و رژیم غذایی نداره درمانش علامتیه
نگران مباش رفع میشه