سلام بچه ها، من الان تو ماه ششم هستم و ضربان قلبم گاهی زیاد بالا میره ۱۰۰-۱۱۰. خیلی اوقاتم نود و خورده ایه. از پریناتولوژیستی که رفتم پیشش آنومالی، مامام که هر هفته میاد چکم می کنه، دکتر زنانم و پرستارش پرسیدم. گفتن اکیه چون فشارت پایینتر از نرمال هست و آزمایش ادرارتم خوبه، ورم و مشکل دیگه ای نداری. ولی خب من خودم حس خوبی ندارم چون خصوصا دراز می کشم ضربان قلبمو حس می کنم و یکیم اینکه متخصص قلب نبودن خب این دکترها. مشکل قلبی هم نداشتم و سر دخترمم یادم میاد گاهی ضربانم بالا رفته باشه ولی راستش مثل الان هی روزی چند بار فشار و ضربان چک نمی کردم و دکتر و مامام هم حرفی نزده بودن. البته الانم اونا حرفی نزدن و من خودم گفتم چنین مشکلی دارم. کسی بوده تو بارداریش ضربان قلبش بره بالا؟ موقعهایی که فشارم به فشار نرمال نزدیکتر میشه، ضربانمم کمتر میشه. شیره انگور بخورم اکیه که فشارمو یکم بالاتر ببره؟ فشارم بعضا ۹.۵-۱۰.۵ هست روی ۶.۵ ایناست. اینم اضافه کنم که بچه ام ضربانش نرماله و من این مشکلو دارم. دکتر زنانم گفت چون یه مدت به خاطر هماتوم تحرکم خیلی کم بوده به احتمال زیاد الان بدنم به حرکت این جوری واکنش نشون میده. منم برای کلاس آکوافیتنس بارداری ثبت نام کردم که البته از آخر هفته تازه شروع میشه.
گپ خانم های باردار 1401
|
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 7 مهمان