۱۴۰۱/۶/۱۶، ۰۲:۱۴ صبح
(آخرین ویرایش: ۱۴۰۱/۶/۱۶، ۰۲:۱۶ صبح، توسط شیطون خانم.)
عاطفه من کته رو این طوری درست میکنم :
برنج سب قبل میشورم و میذارم تا فردا ظهر خیس بخوره. بعد برنج میریزم تو قابلمه و روش ی بند انگشت آب میریزم. توی آبش هم چند تا تیکه سیب زمینی کوچیک کوچیک میریزم که با عطر برنج بپزه. بعد هم ی تیکه کوچیک مثلا ی بند انگشت کره میریزم. شعله رو زیاد میکنن میذارم آب جوش بیاد و آبش تبخیر بشه ( ی طریق مثل اینکه از توی برنج حباب ها و سوراخ های ریز درست میشه و دیگه اون قدری آب نمیبینی، برنج خیس هست اما تو قابلمه آب نیست. تو این مرحله دوباره نصف استکان تا ی استکان آب میریزم. دوباره تا تبخیر بشه مثل مرحله قبل و ممکنه این کار تا ۳ الی ۴ بار تکرار کنم تا وقتی که برنج وقتی زیر دستم میذارم کاملا له و نرم باشه. وقتی برنج به اون مرحله رسید دیگه آب نمیریزم در قابلمه رو میذارم.۰ شعله رو کمه کم میکنم و معمولا ی ربع بعد امادس
نکته : اگر بخوام آب ماهیچه رو ردی برنج بدم معمولا ماهیچه رو شیشه پزمیکنم و بعد پخت کامل آبش میریزم به عنوان آب مرحله آخر توی برنج. این طوری برنج هم مقوی تره و هم خوشمزه تر.
اگر بخوای برای خودتون درست کنی دیگه نذار برنج له بشه همون دو مرحله آب بریزی مقدار کم معمولا کافیه و برنج هم دون در میاد
برنج سب قبل میشورم و میذارم تا فردا ظهر خیس بخوره. بعد برنج میریزم تو قابلمه و روش ی بند انگشت آب میریزم. توی آبش هم چند تا تیکه سیب زمینی کوچیک کوچیک میریزم که با عطر برنج بپزه. بعد هم ی تیکه کوچیک مثلا ی بند انگشت کره میریزم. شعله رو زیاد میکنن میذارم آب جوش بیاد و آبش تبخیر بشه ( ی طریق مثل اینکه از توی برنج حباب ها و سوراخ های ریز درست میشه و دیگه اون قدری آب نمیبینی، برنج خیس هست اما تو قابلمه آب نیست. تو این مرحله دوباره نصف استکان تا ی استکان آب میریزم. دوباره تا تبخیر بشه مثل مرحله قبل و ممکنه این کار تا ۳ الی ۴ بار تکرار کنم تا وقتی که برنج وقتی زیر دستم میذارم کاملا له و نرم باشه. وقتی برنج به اون مرحله رسید دیگه آب نمیریزم در قابلمه رو میذارم.۰ شعله رو کمه کم میکنم و معمولا ی ربع بعد امادس
نکته : اگر بخوام آب ماهیچه رو ردی برنج بدم معمولا ماهیچه رو شیشه پزمیکنم و بعد پخت کامل آبش میریزم به عنوان آب مرحله آخر توی برنج. این طوری برنج هم مقوی تره و هم خوشمزه تر.
اگر بخوای برای خودتون درست کنی دیگه نذار برنج له بشه همون دو مرحله آب بریزی مقدار کم معمولا کافیه و برنج هم دون در میاد