پروانه جان من پارسال که خیلی تحقیق کردم به این نتیجه رسیدم که جویی و گراکو و مکسی کوزی بهترین هستن.
من جویی خریدم. برتری خاصی هم نسبت به کراگو نداشت. من چون بقیه وسایلشو جویی گرفتم کلا خوشم ازین برند. الانم راضیم
من الان میخوام یکی دیگه بخرم برای ماشین خودم. (جوییه تو ماشین شوهرمه)
دنبال یه چیز ارزونترم. شوهرم تحقیق کرده به لورلی رسیده. قیمتاش پایین تر از اون سه تا برند بالاس چون مجارستانیه. ولی خوب استانداردهای اروپارو داره.
من تو همین یکی دو روز میخرم. مدلش و قیمتش رو دقیق میگم ولی اونا که تو گزینه هامونه 4_5 تومنیه
الان جویی و کراگو فکر نکنم زیر 12_13 تومن داشته باشن. مکسی کوزی هم که از اول گرون بود. پارسال اون که به ما نشون دادن 19 بود.
نونا پسر من که با این ترفند نمیخوابه. یعنی میفهمه گذاشتمش زمین و داستان میکنه
کلا مریص میشه دنبالچه و پاشنه پای من به فنا میره
من جویی خریدم. برتری خاصی هم نسبت به کراگو نداشت. من چون بقیه وسایلشو جویی گرفتم کلا خوشم ازین برند. الانم راضیم
من الان میخوام یکی دیگه بخرم برای ماشین خودم. (جوییه تو ماشین شوهرمه)
دنبال یه چیز ارزونترم. شوهرم تحقیق کرده به لورلی رسیده. قیمتاش پایین تر از اون سه تا برند بالاس چون مجارستانیه. ولی خوب استانداردهای اروپارو داره.
من تو همین یکی دو روز میخرم. مدلش و قیمتش رو دقیق میگم ولی اونا که تو گزینه هامونه 4_5 تومنیه
الان جویی و کراگو فکر نکنم زیر 12_13 تومن داشته باشن. مکسی کوزی هم که از اول گرون بود. پارسال اون که به ما نشون دادن 19 بود.
نونا پسر من که با این ترفند نمیخوابه. یعنی میفهمه گذاشتمش زمین و داستان میکنه
کلا مریص میشه دنبالچه و پاشنه پای من به فنا میره