(۱۴۰۰/۶/۶، ۰۳:۰۷ عصر)nona نوشته است:
ولی کلا مقوله جالبیه
از یطرف دیدم گاها بعضا زن وشوهر خودشون خیلی اصراری رو ختنه ندارن ( هنوزن نمیگم درسته یا غلطه اصلا در جایگاهش نیستم واقعا متخصصش باید نظر بده) اما خب به اصرار خانواده ها و طبق رسوم مجبور میشم اینکارو میکنن نمونش خواهر همسرم که گفتم دندانپزشکه همسرشم دندانپزشکه من موقع تولد پسرشون پیششون بودم تا ده روز یادمه چقدر اصرار داشتند ختنه نمیکنیم آخرم همون هفته دوم به اصرار مادر و پدر همسرشون ختنه کردند. برای همین برام سواله واقعا بجز بحث مذهب، جایگاه علمیش چقدره
والا نونا جان درست یا غلط می تونه نسبی باشه و با توجه به شرایط هر بچه متفاوته...اگه بچه ای مشکل داره ختنه نکردنش اشتباهه... بگیم چون فلانه و بیساره خب اشتباهه... و ما آدم ها همیشه در حال قضاوت هستیم... اینکه چی بخوریم و چی بپوشیم یعنی چی رو نخوریم و چی رو نپوشیم...
ولی درباره ی این بحث که طرف اصراری نداشته ولی انجام داده، خب خیلی بحث فرهنگ اینجا مطرح میشه... اینکه ما با آموزه ی پدر و مادر مقدس بزرگ میشیم... و چون عزت نفسمون اصلاح نشده فکر می کنیم اونها هر چی بگن درسته و حتما یه چیزی می دونن که میگن.... ولی اینطور نیست... ما هم الان والد هستیم، آیا بی نقصیم؟ آیا دیگه اشتباه نمی کنیم؟ مطمئنا نه... ولی والد نسل قبل این رو قبول نمی کنه و در کنارش کنترل گری و سلطه گریش رو هم نمی پذیره و به اسم احترام هر نوع دخالتی رو حق خودش می دونه...
من با پدر و مادر همسر که اصلا در این حد صمیمی نمیشیم... ولی عمه ش یه بار اشاره کرد که کی ختنه می کنید منم بیام و این حرفا که من گفتم مگه قراره ختنه کنیم؟؟؟ و گفت خاک عالم مگه میشه ختنه نکرد و ووووووووو...... منم تا شد بحث کردم... ولی خب مطمئنا چنین فردی قبول نخواهد کرد... و چون پسر خودش بدو تولد ختنه شده بود می خواست ما هم این کار رو بکنیم و من هرچی از آناتومی و اینها هم گفتم انگار نه انگار... خلاصه بیخیال قانع کردنش شدم... ولی به همسرم گفته بود کی ختنه می کنید؟ همسرمم خیلی رک و ساده گفته بود موضوع خصوصی پسرم رو دیگه مایه ی صحبت نکنیا

خلاصه که ایستادن مقابل موجی که به آدم فشار میاره، کار راحتی نیست و خیلیا حالا به هر دلیلی ترجیح میدن که با موج باشن تا خلاف موج، موج سواری کنن...
ببین همین ختنه نکردن من خب باعث شده یه سری راحتی ها رو هم نداشته باشما... مثلا جراحی که کردم، اصلا نذاشتم خواهر همسر عوضش کنه چون اصول تربیت جنسی برام خیلی مهمه... و کلا از همون اول هم حواسم بود یا می بردم توی اتاق یا روش رو می پوشوندم ولی خب اون روزای اول خواهر همسرم عوضش می کرد دیگه... ولی خب اشکال نداره بالاخره پیش میاد...
ولی الان مثلا بعد از عمل، خب نمی خواستم هم ببینه که ختنه نشده... یا مثلا تا حالا شاید 1-2 بار با دستمال مرطوب عوضش کردم (ما قبل کرونا 3-4 تا مسافرت دور و نزدیک رفتیم (یکی 12 ساعت راه پیوسته بود که ما دوروزه رفتیم (تهران - مشهد و سه تا سفر هم 4-5 ساعت راه بود) و طی این مدت همییییشه کامل و تمیز شستمش (کسی که بچه 2-3 ساله داره میدونه چقدر سخته که در هر شرایطی بخوای بشوری و به دستمال مرطوب اکتفا نکنی...)... اینها سختی های منه که با تصمیمم به ختنه نکردن متحمل شدم... ولی اصلا در مقابل فوایدش به چشمم نمیاد...
حتی ممکنه آب در هاون کوبیدن باشه و پسرم مثلا موقع ازدواجش تصمیم بگیره ختنه انجام بده، ولی من اصلا ناراضی نیستم و نخواهم بود... چون اونموقع تصمیم خودش و همسرشه که این کار رو بکنه یا نه و مهم خودشونن که چطوری می پسندن... و اونموقع دکتر با یک بدن کامل طرفه و واقعا در حدی که نیازه می بره... نه با احتمالات...
آزاده نزادیـم کـه آزاد بمیریـم
با گریه بزادیم و به فریاد بمیریم
با جبر و جهالت به جهان پای نهادیم
تا عاقبت از این همه بیداد بمیریم
با گریه بزادیم و به فریاد بمیریم
با جبر و جهالت به جهان پای نهادیم
تا عاقبت از این همه بیداد بمیریم