(۱۴۰۰/۶/۶، ۰۴:۴۴ عصر)Minoo1121 نوشته است: ممنونم از جوابتون دوستای مهربونم.
یه سواا دیگه که اگر دوست داشتین جواب بدین. شما خودتون در حال اقدام بودین یا یهو با بارداری ناگهانی غافلگیر شدین؟
من چهار روز موعدم عقب افتاده بود و با اینکه رابطه پرخطر نداشتیم و همیشه پیشگیری دقیق داریم خیلی خیلی نگران بودم. چون دلدرد و حس سنگینی زیر دلم داشتم ولی خونریزی نه. اصلا هم آمادگی بارداری و فرزند نداریم. به شدت نگران بودم. که خوشبختانه امروز مشکلم حل شد. البته دوبار زعفران دم کردم و خوردم. دیروز و امروز
مینو جان من تو اقدام اول باردار شدم.
منظورم ماه اول هست.
ولی باز هم غافلگیر شدم. فکر میکردم باید مرتب تر و با برنامه تر باشه
(۱۴۰۰/۶/۶، ۰۴:۴۸ عصر)سحر بانی نوشته است: سلام به همهسحر جان من بهش فکر نمیکنم
از کی باید امادگی زایمان زودرس رو داشته باشیم بچه ها؟ من دیروز خواهرم بهم گفت کم کم ساک بیمارستانتو اماده کنم یهویی استرس گرفتم یعنی انقدر زود هم ممکنه؟
مینو جون من چون در حال اقدام بودم رو حالتهام حساس بودم اشتهام به شدت زیاد شده بود و تغییر تو رنگ سینه و اندازه سینه ونفخ معده که هیچوقت نداشتم منو به شک انداخت یه روز قبل موعدم تست زدم مثبت شد
ساک هم جمع نکردم هنوز
کلا به نظرم اگر خدایی نکرده همچین مشکلی پیش بیاد آخرین چیزی که اهمیت داره ساک بیمارستانه
الان که بیمارستانا تقریبا همه چیز خودشون میدن و اکثرا میگن ساکمون رو باز نکرده برگردوندیم. اگر هم چیزی لازم شد میگیم همراه همون موقع بره بخره دیگه از مغازه های اطراف. فوقش یکم گرون تر
اگر همه کاراتو کردی و اتاق نی نی رو چیدی ساکتم جمع کن. ولی با فکر زایمان زودرس نه