رخشید جان، من خودم تا حالا نزدم ولی دخترم رو از سه سالگی زدم چون اینجا زیر دو سالو توصیه نمی کنن به زدن این واکسن و دخترم مهد میره و اینجا بچه مریض اگه تب یا اسهال نداشته باشه رو مهد میارن و خلاصه اینکه زیاد در تماس با ویروس و باکتریه. تا الان واکنشی من ندیدم داشته باشه. سوال دومتم باردارها چون جزو گروه پر خطر میشن، توصیه میشه بزنن اگه تو فصلی که شیوع آنفلوانزا زیاده، باردارن. دوست داشته باشین تو اقدام هم می تونید بزنید و هر سال پاییز واکسن جدید میاد و باید مال همون سال رو بزنید. اگه سال دیگه هم این موقع باردار بودید از سه ماهه دوم می تونید واکسن سال بعد رو بزنید. من دخترم پنج سالشه با بالش نازک می خوابه. از حدود چهار سالگیم خودش بعضا سرشو رو بالش گذاشت.
بهتر یوتاب جون که بالش دوست نداره، اینجا میگن زیر سر بچه زیر دو سال بالش نذارید زیر یکسال که یه جورایی میگن ممنوعه و ممکنه باعث خفگی بچه تو خواب شه خدای نکرده و میگن روی ستون فقراتشونم تاثیر منفی داره. از بعد یکسال کسی بخواد بالشم بذاره مثلا ضخامتش در حد یه لحاف معمولیه بچه است. دختر من الان که پنج سالشه یه بالش نسبتا نازک بچه گونه میذاره زیر سرش. از حدود چهار سالگی تقریبا بالش گذاشت.
بهتر یوتاب جون که بالش دوست نداره، اینجا میگن زیر سر بچه زیر دو سال بالش نذارید زیر یکسال که یه جورایی میگن ممنوعه و ممکنه باعث خفگی بچه تو خواب شه خدای نکرده و میگن روی ستون فقراتشونم تاثیر منفی داره. از بعد یکسال کسی بخواد بالشم بذاره مثلا ضخامتش در حد یه لحاف معمولیه بچه است. دختر من الان که پنج سالشه یه بالش نسبتا نازک بچه گونه میذاره زیر سرش. از حدود چهار سالگی تقریبا بالش گذاشت.