۱۴۰۰/۶/۷، ۰۱:۰۵ صبح
(۱۴۰۰/۶/۷، ۱۲:۱۴ صبح)(کژال) نوشته است: رز عزیز دقیقا من هم با همسرم راحت ترم. نمیدونستم میشه شب پیشم بمونه. یه روزنه امید تو دلم ایجاد شدآره خیلی از بیمارستان ها که اتاق VIP دارن، امکان حضور همسر هم هست... برای طبیعی هم میذاشتن... برای سز هم متاسفانه تا ما بودیم نشد که همسر بیاد داخل اتاق عمل ولی یادمه که دیده بودم که بعضیا همسراشون هم پیششون بودن برای سز...
البته کاری بلد نیست ولی خوب برای بلند شدن میتونه کمکم کنه. کارای دیگه هم مهم نیست. فوقش یه هزینه اضافی به بهیار ها میدیم و کمک میگیرم ازشون. راستی نی نی شب پیش ما میمونه؟ یا تو اتاق نوزادان؟
ندا جان منم دقیقا مثل شما هستم. لیزر رفتم ولی بابت این مدت که نرفتم یه چیزایی درومده. من میخوام شب قبل زایمان با کرم موبر تمیز کنم. دیگه نی نی داره به دنیا میاد فکر نکنم یه بار اونم شب آخر ضرری داشته باشه براش.
برای من که نه ناخن کاشتم نه مو رنگ کردم و یه عطر و رژ هم نزدم این نه ماه به نظرم این جایزرو باید به خودم بدم. اون کرما خوبیش اینه لازم نیست ببینی داری چیکار میکنی. با شستن هم تمام موها میره.
برای همینه که باید بگردی بهترین چیزی که با شرایطت اکی هست رو انتخاب کنی...
زنگ بزنی بپرسی جوابت رو میدن... نشد یه تک پا برو بیمارستانت و اتاق ها رو ببین، شرایط رو بپرس و استرست رو رفع کن... هیچ مشکلی نداره عزیزم

نی نی اگه به موقع بیاد شب پیش شما می مونه... شما دو سه بار شیرش میدی... پوشکش احتمالا عوض میشه و کللللی براتون ناله میکنه

آزاده نزادیـم کـه آزاد بمیریـم
با گریه بزادیم و به فریاد بمیریم
با جبر و جهالت به جهان پای نهادیم
تا عاقبت از این همه بیداد بمیریم
با گریه بزادیم و به فریاد بمیریم
با جبر و جهالت به جهان پای نهادیم
تا عاقبت از این همه بیداد بمیریم