دوستان، من یک آپارتمان خیلی کوچیک و یک زمین کوچیک دارم که قیمتشون روی هم شاید حدود یک میلیارد بشه؛ کاملا بلا استفاده مونده، خونه رو دو سه بار اجاره دادم اما هر سری کلی خرج رو دستم میذاشتن مستاجرا.
یا یک بار به یک زن و شوهر اجاره دادم، خانوم اینقدر گریه کرد با کلی تخفیف و بدون اینکه بکشم روی اجاره، گذاشتم بمونن و حتی توی خونه م بچه دار شدن و خونه هم خریدن!
خوشحال هستم اما خودم در طول این سالها هیچ نفعی نبردم و ضرر هم کردم و حتی اگه اجاره هم بدم، سودش از هزینه و زحماتم خیلی کمتر میشه.
زمین هم همینطور.
بنابراین تصمیم دارم بفروشمشون.
حالا به نظرتون با پولش چه کار میتونم بکنم؟
دلم یه خونه توی یک جای باصفا با ویوی باغ یا جنگل میخواد تا هر وقت دلم بخواد دور بشم از تهران و زندگی شهری.
از طرفی ماشینم هم مدل پایین و قدیمی شده، اما کلا مدلم جوریه که برای ماشین هزینه نمیکنم.
مبلغ یک میلیارد هم الان خیلی کم ارزش شده!
نمیدونم چیکار کنم!
یا یک بار به یک زن و شوهر اجاره دادم، خانوم اینقدر گریه کرد با کلی تخفیف و بدون اینکه بکشم روی اجاره، گذاشتم بمونن و حتی توی خونه م بچه دار شدن و خونه هم خریدن!
خوشحال هستم اما خودم در طول این سالها هیچ نفعی نبردم و ضرر هم کردم و حتی اگه اجاره هم بدم، سودش از هزینه و زحماتم خیلی کمتر میشه.
زمین هم همینطور.
بنابراین تصمیم دارم بفروشمشون.
حالا به نظرتون با پولش چه کار میتونم بکنم؟
دلم یه خونه توی یک جای باصفا با ویوی باغ یا جنگل میخواد تا هر وقت دلم بخواد دور بشم از تهران و زندگی شهری.
از طرفی ماشینم هم مدل پایین و قدیمی شده، اما کلا مدلم جوریه که برای ماشین هزینه نمیکنم.
مبلغ یک میلیارد هم الان خیلی کم ارزش شده!
نمیدونم چیکار کنم!