(۱۴۰۱/۶/۳۰، ۱۱:۴۰ صبح)رخشید نوشته است: لیانه آپارتمان قضیه اش کلا فرق میکنه با خانه ویلایی و حیاط داررخشيد امسال تمام برنجاي گيلان از بي آبي خراب شد
دقیقا رشد کرد و الان متوقف شده قبلا با پولهای خرد میشد خرید خوبی کرد ولی اونجا هم مثل جاهای دیگه رشد غیر منطقی داشت(قیمت با ملک همخونی نداره)
ملک های خوب گیلان بیشترش توسط اصفهانی ها خریداری شدن ولی مگه اونجا ها هم چقدر ظرفیت داره وقتی فلات مرکزی خشک و بی آب بشه و همه هجوم بیارن به این سمت
خصوصا که مازندران کم بارش تر از گیلان شده و آلودگی نیروگاه نکا هم زمستونا خیلی زیاداست
امسال من رفتم گیلان برای خرید یه ملک تو یه منطقه کوهستانی خوب همه جوره بررسی شد و بنظر خوب میامد تا اینکه اتفاقی گروه تلگرامی اون روستا رو پیدا کردم دیدم دهیاری گفته رو خونه خشک شده و آب جیره بندی و ... از نزدیک رفتم دیدم یه قطره آب هم نبود داخل رودخونه...
مسئله خشکسالی خیلی خیلی جدی هست
ولي برنجاي مازندران به سود رسيد چون بارش به اندازه بود
و دقيقا به خاطر خشكسالي كه در راهه شمال براي سرمايه گذاري فرصت خوبيه
مخصوصا در ١٠ سال اينده يه جهش صدبرابري ميكنه و علتش هم آبه
براي خريد ويلا هستن ويلاهاي سند دار البته خب خيلي گرون ترن
ولي ما توي يكي از شهركا يه ويلا با سند شورايي خريديم اصلا ميتونم بگم كل اون شهرك تهراني نشينه
مشكلي هم نداريم
همونطور كه خيلي از خونه هاي تهران سند تعاوني دارن
شمال سند شورايي داره
انگار روال بر اينه
اهان اينم بگم
اگه در مناطق شمالي خواستيد خونه بخريد بهتره نزديك كره باشه تا نزديك دشت
چون پيشروي در مناطق كوهستاني سخت تره و در بعضي مناطق غير قابل پيشروي بنابراين افزايش و رشد قيمت بيشتري در انتظاره ( دقيقا اتفاقي كه براي كلاردشت افتاد و قيمتا اونجا نجوميه)
اما دشت قابل پيشرويه ، در آينده هم شلوغ تره هم ارزون تر