شيداجون اين ويديو واقعا قشنگ و دلرباست
اما بحث امنيت رو جدي بگير
براي ماهايي كه موقت ميايم مثل آخر هفته ها يا نهايت يك ماه بخوايم پشت هم بمونيم اين مناطق فايده نداره
بنابراين بهتره شهركي خريداري بشه اونم با نگهباني و دوربين
اين مدل ويلاها بهتره اجاره بشن در حد چند شب
البته اينم باز نظر منه شايد اشتباه باشه
راستي اينم بگم
من بدبخت هنوز شمالم!!
كابينت كار رنگ دراي كابينتاي بالايي رو به اشتباه طوسي زده بود دوباره رفته درست كنه و همين منو يكي دو هفته ديگه عقب ميندازه . مخصوصا اينكه سنگ كار گفته تا كابينتا نصب نشه نميتونم بيام اندازه بزنم چون سنگ توي كارخونه برش ميخوره و ممكنه اشتباه دربياد .اين يعني يه هفته بعد از نصب كابينت درگير سنگ مي مونيم تازه اگه خوش قول باشن
ديگه حالم داره ازين وضعيت بهم ميخوره
بچه ها لطفا برام انرژي بفرستيد كاراي ماهم زود پيش بره و من برگردم سر خونه زندگيم
اما بحث امنيت رو جدي بگير
براي ماهايي كه موقت ميايم مثل آخر هفته ها يا نهايت يك ماه بخوايم پشت هم بمونيم اين مناطق فايده نداره
بنابراين بهتره شهركي خريداري بشه اونم با نگهباني و دوربين
اين مدل ويلاها بهتره اجاره بشن در حد چند شب
البته اينم باز نظر منه شايد اشتباه باشه
راستي اينم بگم
من بدبخت هنوز شمالم!!
كابينت كار رنگ دراي كابينتاي بالايي رو به اشتباه طوسي زده بود دوباره رفته درست كنه و همين منو يكي دو هفته ديگه عقب ميندازه . مخصوصا اينكه سنگ كار گفته تا كابينتا نصب نشه نميتونم بيام اندازه بزنم چون سنگ توي كارخونه برش ميخوره و ممكنه اشتباه دربياد .اين يعني يه هفته بعد از نصب كابينت درگير سنگ مي مونيم تازه اگه خوش قول باشن
ديگه حالم داره ازين وضعيت بهم ميخوره
بچه ها لطفا برام انرژي بفرستيد كاراي ماهم زود پيش بره و من برگردم سر خونه زندگيم