۱۴۰۰/۶/۷، ۰۱:۲۳ عصر
(۱۴۰۰/۶/۷، ۱۱:۵۳ صبح)atefehjjjjjjj نوشته است:برای چی ترس آخه؟(۱۴۰۰/۶/۷، ۱۰:۱۱ صبح)Rose نوشته است: عزیزم دکتر چی بود؟ دکتر زنانت رو میگی؟ شماره ای ازش نداری؟
برای چی رفتی دکتر؟
متوجه نشد حامله ای یا خودت نگفتی؟
چون برای عفونت خوب نیست طبق دستور عمل نکنی یا نصفه رهاش کنی...
حتی دکتر عمومی معمولی هم بود، زنگ بزن از منشیش حداقل بپرس که از دکتر بپرسه
دکتر خودم بود اخه
فقط همینو بهم داد
نصفه رهاش نکنم ینی؟
من نمیدونستم با اپلیکاتور خوب نیس خودشم نگفت
الان چیکار کنم
متخصصا واقعا بد جواب میدن خیلی گریه کردم دیشب
یک منشی عوضیم داره ک اصلا جوابتو نمیده
حالا زنگ میزنم میرم پیشش دوباره
وای ترسوندیم حالا من میخواستم ولش کنم
از دیشب سوزش دارم انگار عفونت گرفتم
اگه متخصص خودته که باتوجه به شرایطت داده دیگه چرا می ترسی؟ چرا باید درمان رو نصفه ول کنی؟ درمان نصفه در عفونت واژن تا جایی که من می دونم باعث مقاومت اون مدل از بیماری میشه...
اصلا اپلیکاتور برای چی داده؟ چون داروهای اپلیکاتوری برای عفونته... خطر عفونت برای شما بیشتر از اپلیکاتوره عاطفه...
تخمدان چیه دیگه؟؟؟؟؟ اپلیکاتور چه ارتباطی به تخمدان داره؟؟؟؟؟؟؟؟
آناتومی رحم رو ببین:
![[تصویر: _d8_b1_d8_ad_d9_85-_d8_b2_d9_86_d8_a7_d9_86_5avs.jpg]](https://s4.uupload.ir/files/_d8_b1_d8_ad_d9_85-_d8_b2_d9_86_d8_a7_d9_86_5avs.jpg)
الان رحم شما در وضعیت عکس چپی هست...
اپلیکاتور نهایتا تا انتهاب واژن شما میره... جلوی دهانه ی رحم شما هم الان یک ماده ی موکوسی وجود داره که جلوی رحم رو پوشونده که عفونت داخلش نشه و نزدیک زایمان که بشی، اون ماده ی موکوسی مثل یک ژله ی سفت خونی میاد بیرون که بهش میگن بلادی شو... پس این از اینکه اپلیکاتور تا کجا داخل میشه... و میگی تخمدانف ببین تخمدان کجاست!!!! اصلا با سونو یا لاپاراسکوپی در زن غیر حامله هم بعیده به تخمدان برسن... اونوقت شما که حامله ای میگی اپلیکاتور بخوره به تخمدانت؟؟؟؟ ببین تخمدان کجاست الان!!!! یه بچه این وسط هست به جز کلیییی مسیر... حتما مطالعه کن در این مورد... ببین و بدنت رو بشناس...
دکترت هم چرا جواب نده؟ خب سوالاتت رو بنویس و اونجا همه چیز رو بپرس باید برات 10 الی 15 دقیقه وقت بذاره اگه هم نمیذاره دکتر درست و حسابی انتخاب کن... داری پول می دی شما... وظیفه ش هست جواب بده و استرست رو رفع کنه... اگه اینطور نیست پولت رو به کسی بده که طبق سلیقه ت رفتار می کنه و برای بیمارش اهمیت قائله...
آزاده نزادیـم کـه آزاد بمیریـم
با گریه بزادیم و به فریاد بمیریم
با جبر و جهالت به جهان پای نهادیم
تا عاقبت از این همه بیداد بمیریم
با گریه بزادیم و به فریاد بمیریم
با جبر و جهالت به جهان پای نهادیم
تا عاقبت از این همه بیداد بمیریم