یوتاب جون منم نبردم یعنی متاسفانه چون دلتا تو نوزادان هم درگیری شدید میده دور از جونشون و امکان گذاشتن ماسک هم تا حداقل پنج ماه دیگه بچه نداره کلا از بیرون بردنش فعلا منصرف شدم تا فرصت مناسبی آخر هفته ای چیزی پیدا کنیم جای خلوت ببریمش. فقط دکتر و خونه هستیم. طفل معصوما? حالا اگه بشه میخوام تو چهارماهگیش یه سفر نسبتا کوتاه سه چهار ساعته باهاش برم خونه مامامن بابای همسرم البته میگم اگر دکترش مجوز بده خودش حالش اکی باشه تا اون موقع کامل گردن گرفته باشه و ….
یوتاب جون اگه اطراف تهران بتونید برید جای خیلی خلوت اکی هست یا بقول بچه ها اینجا ساعتای خلوت پارک ببریدش
بچه هایی که نی نی بزرگتر دارند اولین سفرشون با بچه چند وقتیش بود میشه لطفا از تجربیاتتون بگید؟
یوتاب جون حق داری اون یکساعت قبل وبعد واقعا سخته رعایتش ایشالا زود زود به سن غذا خوردن میرسه و بازه شیردهیش بزرگتر میشه. فک کنم نی نی شما کمی زودتر از شش ماهگی غذا براش شروع بشه
یوتاب جون اگه اطراف تهران بتونید برید جای خیلی خلوت اکی هست یا بقول بچه ها اینجا ساعتای خلوت پارک ببریدش
بچه هایی که نی نی بزرگتر دارند اولین سفرشون با بچه چند وقتیش بود میشه لطفا از تجربیاتتون بگید؟
یوتاب جون حق داری اون یکساعت قبل وبعد واقعا سخته رعایتش ایشالا زود زود به سن غذا خوردن میرسه و بازه شیردهیش بزرگتر میشه. فک کنم نی نی شما کمی زودتر از شش ماهگی غذا براش شروع بشه