۱۴۰۱/۷/۴، ۰۲:۰۳ صبح
عاطفه برای املت گوجه رد رنده ریز کن بریز تو تابه کوچیک ابش کم بشه بعد زردچوبه یا هر ادویه ای تست کردی و دوست داذه بزن و یکم کره یا روغن زیتون بزن و یکم تفت بده در حد 2 دقیقه بعد زذده خام رو از سفیده جدا کن و بریز توش و با قاشق هم بزن تا مخلوط بشه و بپزه کامل
...
اره از همون فله هه هم میتوتی استفاده کنی بشرطی که خوب پاکش کنی و مونده نباشه
...
فرنچ تست اینجوری من درست میکردم اونموقع که فقط زرده میخورد و شیر پاستوریزه نداده بودم
نون تست رو دوراشو برش بزن و جدا کن، بعد توی یه خورش خوری زرده تخم مرغ و شیر خددت یا شیر خشکی که با مقدار مناسب اب قاطی کردی و اگه تست کردی یکم دارچین هم بزن خوب مخلوط بشه بعد نونارو برشای کوچیک بزن و بذار توی مخلوط مواد خیس بشه بعد توی یکم کره یا روغن زیتون تفت بده تا طلایی بشه
با شعله کم که تخم مرغش قشنگ بپزه
بعد که سفیده و شیر پاستوریزه رو شروع کردی راحتتره
...
نون هم من از 9 ماهگی دادم سنگک از همه بهتره
لوا ش و تافتون اصلا نده
...
اره از همون فله هه هم میتوتی استفاده کنی بشرطی که خوب پاکش کنی و مونده نباشه
...
فرنچ تست اینجوری من درست میکردم اونموقع که فقط زرده میخورد و شیر پاستوریزه نداده بودم
نون تست رو دوراشو برش بزن و جدا کن، بعد توی یه خورش خوری زرده تخم مرغ و شیر خددت یا شیر خشکی که با مقدار مناسب اب قاطی کردی و اگه تست کردی یکم دارچین هم بزن خوب مخلوط بشه بعد نونارو برشای کوچیک بزن و بذار توی مخلوط مواد خیس بشه بعد توی یکم کره یا روغن زیتون تفت بده تا طلایی بشه
با شعله کم که تخم مرغش قشنگ بپزه
بعد که سفیده و شیر پاستوریزه رو شروع کردی راحتتره
...
نون هم من از 9 ماهگی دادم سنگک از همه بهتره
لوا ش و تافتون اصلا نده