بچه ها من بحثم مهاجرت نبود. برای یه وضعیت اورژانسی گفتم. طلا رو البته سخته تو خونه نگه داشت. ولی یه مقدار دلار رو احتمالا بشه تو خونه قایم کرد. اینو هم برای اونایی گفتم که فامیل نزدیکی ندارن که در مواقع ضروری ساپورت بشن.
اگه ساپورت دارین، خوب جای نگرانی و آینده نگری نیست.
من همینجا همیشه یه مقدار ارز نقد تو خونه نگه میدارم. یوقت ممکنه بخاطر ایرانی بودن حسابمونو بلاک کنن. کلا از آینده نگری خوشم میاد
)
در مورد مهاجرت هم نباید شتابزده و تحت تاثیر فضای فعلی عمل کرد. ولی اگه فامیل نزدیک خارج از ایران دارین، خوبه برای ویزا اقدام کنین. حتی اگر نخواین برین. یا حتی برای اپلای دانشگاه. اگر کسی امکان آفر گرفتن داشته باشه، چه اشکالی داره اقدام کنه. حالا اگه نخواست خوب نمیره.
ولی لعنت بهشون. همه که نمیتونن مهاجرت کنن. این چندماه انقدر فامیل برای مهاجرت باهام تماس گرفتن دیگه کلافه شدم. مدام میگفتم خداکنه ایران توافق کنه اوضاع بهتر بشه.
البته برای نوه هامون مدام میگم معطل نکنین وزودتر بفرستینشون.
-----------------------------------------------------------------------
یوتاب عزیزم فکر روش نگهداری طلا هم باش. جای امن داری که بزاریش؟
اگه ساپورت دارین، خوب جای نگرانی و آینده نگری نیست.
من همینجا همیشه یه مقدار ارز نقد تو خونه نگه میدارم. یوقت ممکنه بخاطر ایرانی بودن حسابمونو بلاک کنن. کلا از آینده نگری خوشم میاد

در مورد مهاجرت هم نباید شتابزده و تحت تاثیر فضای فعلی عمل کرد. ولی اگه فامیل نزدیک خارج از ایران دارین، خوبه برای ویزا اقدام کنین. حتی اگر نخواین برین. یا حتی برای اپلای دانشگاه. اگر کسی امکان آفر گرفتن داشته باشه، چه اشکالی داره اقدام کنه. حالا اگه نخواست خوب نمیره.
ولی لعنت بهشون. همه که نمیتونن مهاجرت کنن. این چندماه انقدر فامیل برای مهاجرت باهام تماس گرفتن دیگه کلافه شدم. مدام میگفتم خداکنه ایران توافق کنه اوضاع بهتر بشه.
البته برای نوه هامون مدام میگم معطل نکنین وزودتر بفرستینشون.
-----------------------------------------------------------------------
یوتاب عزیزم فکر روش نگهداری طلا هم باش. جای امن داری که بزاریش؟