نسیمه جون من سر دخترم امگا ۳، سه ماهه اول هر روز و دوز نسبتا بالاییشو می خوردم چون قبل بارداری پیش یه متخصص رفته بودم که تخصصش همین ویتامین اینا بود گفت بخور خیلی خوبه خخخ بعد سه ماه فمبیون ۲ می خوردم که یه قرص روزانه اش امگا ۳ داره. سر پسرم از زمان اقدام و تا هفته ده می خوردم و بعد که خونریزی کردم خودم قطعش کردم چون تو نت زده بود ممکنه خونو رقیقتر کنه. بعد سه ماهه اولم باز فمبیون ۲ می خوردم ولی از ترس، خودم قرص امگا ۳ نمی خوردم و از هفته ۲۰ که هماتومم برطرف شد کامل، قرص امگا ۳ رو هم می خورم. ولی به قول صوفی از دکترت بپرس و قاعدتا یه دوز مشخصی خوبم باشه و بعضا قرصهای پرنتال دارن توشون.
نسیمه جان، سیرابی هم میگن خیلی خوبه برای ویار. من خودم راستش تا حالا نخوردم ولی خیلیها استفاده کردن و گفتم موثره. من سر دخترم ویار داشتم از همه بیشتر آدامس نعنایی و هوای تازه حالمو خوب می کرد با لیمو ترش.ان شاالله سرماتم زودی خوب بشه و برو دکتر که داروی مجاز بارداری بهت بده و زودتر خوب بشی
(۱۴۰۱/۷/۲، ۱۱:۱۵ عصر)نسیمه جااان نوشته است: سوفی جان ،۲ تا خوردم الان یه ذره بهترم
در رابطه با یبوست هم ،احتمالا در چند روز آینده دچارش میشم
چون تنها میوه ای ک دوس دارم موز هستش
نسیمه جان، سیرابی هم میگن خیلی خوبه برای ویار. من خودم راستش تا حالا نخوردم ولی خیلیها استفاده کردن و گفتم موثره. من سر دخترم ویار داشتم از همه بیشتر آدامس نعنایی و هوای تازه حالمو خوب می کرد با لیمو ترش.ان شاالله سرماتم زودی خوب بشه و برو دکتر که داروی مجاز بارداری بهت بده و زودتر خوب بشی