۱۴۰۰/۶/۹، ۰۵:۰۸ عصر
(۱۴۰۰/۶/۹، ۰۴:۴۶ عصر)atefehjjjjjjj نوشته است: نه ب پهلو حس میکنم مواد شیاف ک آب میشه داخل نمیره
ولی سعی میکنم از امشب امتحان کنم
رز جون من ادم استرسی هستم دست خودم نیس میدونم باید اگاه باشما ولی الان این مسمومیت بارداری چ معضلی شد واسم !
رفتم خوندم گفته بودن ۳ ماهه سوم رخ میده و اگر فشار خون بالا باشه
من فشارم نرماله نمک در واقع میشه گفت اصلا تو غذاهام نیست سرسفره نمک نمیارم ک اضافه نریزم
مچ پام ورم کرده خیلی زیاد نیس اما معلوم میشه
الان بنظرت برم دوباره دکتر یا صبر کنم هفته بعد برم بعد انومالی؟
عاطفه جان شما الان مادر شدی... باید بتونی استرست رو کنترل کنی و در مواقع لازم تصمیمات مهم بگیری... باید شناخت کلی نسبت به بدنت و جنینت رو داشته باشی... واقعا من نمی تونم بگم برو یا نه... فقط می تونم بگم علائم رو بشناس وحواست به علائم باشه... الان هم اگه فقط یه ذره ورمه خب احتمااالا (نمیگم قطعا ها... احتمالا) چیزی نیست ولی هیچی جای نظر تخصصی رو نمی گیره... برای همین میگم دکتری انتخاب کنید که شماره ش رو بده... بتونید راحت باهاش ارتباط بگیرید... و میگم تا می تونید اطلاعات به دست بیارید که خودتون بفهمید چی داره میشه و هر اتفاقی یعنی چی... مثلا توی هفته های 34-35 به بالا انگشت ها متورم و دردناک میشه اما اصلا علامت خطرناکی نیست و طبیعیه... ولی اندام تحتانی در اکثر زمان بارداری خب خطرناکه... این رو شما بعنوان خانم حامله باید بدونی... چون هیچکس جای شما نیست دکترت هم فول تایم پیشت نیست...
اون فایلی که توی تاپیک گذاشته بودم نخوندی درسته؟
آزاده نزادیـم کـه آزاد بمیریـم
با گریه بزادیم و به فریاد بمیریم
با جبر و جهالت به جهان پای نهادیم
تا عاقبت از این همه بیداد بمیریم
با گریه بزادیم و به فریاد بمیریم
با جبر و جهالت به جهان پای نهادیم
تا عاقبت از این همه بیداد بمیریم