۱۴۰۰/۳/۲۴، ۰۱:۱۵ عصر
لی لی جون اگر میگی از قبل این مشکلات رو داری تو بارداری خیلی باید حواست رو جمع کنی و کلا تو فاز پیشگیری باشی.منم مثل شما بودم.یه دوره ۶ روز سفکسیم هم دکتر داد برای عفونتم بدنم خشک شد و یک هفته بیچاره بودم و پشتم زخم شد.بعد اون حواسم رو بیشتر جمع کردم.حتما هر روز انجیر خیس کن و فردا صبح ناشتا بخور.اب گرم فراموشت نشه.اب زیاد بخور.میوه های ملین خیلی خوبه.کلا حواست به تغذیت باشه.اصلا زور نزن چیزی هم سر خود نخور چون خطرناکه.حتی داروخانه بفهمه حامله هستی ملین نمیدن .و حتما باید دکتر بگه.انشالله که با اینا و هندونه شکمت کار میکنه.ببین رو هر کسی یه چیزی جواب میده.زیتون.کیوی.الو.واسه من انجیر خوب بود و هندونه.
من اینجوری نیستم که مثلا چند روز دستشویی نکنم.ولی پشتم از سالهای قبل زخم هست(شقاق) و اگر یه کم مدفوعم سفت بشه داستان دارم.(ببخشید با جزئیات گفتم).اون یک هفته ای که مشکل داشتم با اجازه دکترم یه شربت ملین خوردم که نسبتا ضعیف بود و خطری نداشت.اگر حاد شد از دکترت بپرس و بعد استفاده کن .
من اینجوری نیستم که مثلا چند روز دستشویی نکنم.ولی پشتم از سالهای قبل زخم هست(شقاق) و اگر یه کم مدفوعم سفت بشه داستان دارم.(ببخشید با جزئیات گفتم).اون یک هفته ای که مشکل داشتم با اجازه دکترم یه شربت ملین خوردم که نسبتا ضعیف بود و خطری نداشت.اگر حاد شد از دکترت بپرس و بعد استفاده کن .