یوتاب,نونا و لیانه دوستای خوب و عزیزم مامانای مهربون 
از نوعروس ممنونم که شما رو به من معرفی کرد از اول بارداری هاتون بودم و خوندم حرفاتون رو بعضی وقتا خاموش بودم و بعضی وقتا هم حرفی میزدم
خداروشکر که شما دارید به سلامتی به اخر بارداری هاتون میرسید و ارزو میکنم به خوبی و راحتی زایمان کنین و نی نی هاتون سالم و سلامت بغل بگیرید.
_______
بچه ها اگر قراره همینجا بمونیم به منم بگین .یه جا ثابت بمونیم برا همیشه
----
لیلی جان برای یبوست منم مشکل تو رو دارم ولی دیگه خودم رو بستم به روزی یه لیوان شیر بزرگ.الو و انجیر و اب گرم ناشتا.
اگر باز هم موفق نشدی به دکترت بگو بهت شربت بده . دکترم به من شربت منیزیم هیدروکسید رو داد خوب بوده برام ولی سعی میکنم زیاد وابسته بهش نشم
-----
بچه ها یه سوال دارم من فکز کنم دچار عفونت شدم ببخشید ها ولی خیلی خارش دارم و ترشحاتم زیاد شده و موقع رابطه با همسرخان هم درد دارم.دکترمم تا دوهفته دیگه نیست حالا به نظرتون صبر کنم تا بیاد برم پیشش یا نه خطرناکه زودتر برم پیش یه متخصص دیگه دارو بگیرم؟؟
۱.Nona/هفته 39/دختر
2.Arezoo1984/هفته 37/دختر
3. liyane/هفته36/پسر
4. Targol/هفته 33/دختر-دختر
5.Youtab/هفته 32/پسر
6.سروناز/هفته 31/دختر
7.زهره جون/هفته 29/دختر
8. روناک/ هفته 29/پسر
9.Nedaa. هفته ی 25/پسر
2015.10.هفته۲۶/ پسر
11. آذرقیزی.هفته 22/دختر
12.خانم فسقلی /هفته ٢٥ / دختر
13.الهام گلی /هفته 23/دختر
14. کژال / هفته 22 / پسر
15. Sahraa71 /هفته 21/ پسر
16. بن سای/هفته 19
17. سحر بانی /هفته 17
18. شاینینگ دیاموند /هفته 15
19.roshanak7367/هفته 14
20. کتایون خانم/ هفته 12
21.**مینو** / هفته 9
منم درست کردم هفته م رو

از نوعروس ممنونم که شما رو به من معرفی کرد از اول بارداری هاتون بودم و خوندم حرفاتون رو بعضی وقتا خاموش بودم و بعضی وقتا هم حرفی میزدم

خداروشکر که شما دارید به سلامتی به اخر بارداری هاتون میرسید و ارزو میکنم به خوبی و راحتی زایمان کنین و نی نی هاتون سالم و سلامت بغل بگیرید.
_______
بچه ها اگر قراره همینجا بمونیم به منم بگین .یه جا ثابت بمونیم برا همیشه
----
لیلی جان برای یبوست منم مشکل تو رو دارم ولی دیگه خودم رو بستم به روزی یه لیوان شیر بزرگ.الو و انجیر و اب گرم ناشتا.
اگر باز هم موفق نشدی به دکترت بگو بهت شربت بده . دکترم به من شربت منیزیم هیدروکسید رو داد خوب بوده برام ولی سعی میکنم زیاد وابسته بهش نشم
-----
بچه ها یه سوال دارم من فکز کنم دچار عفونت شدم ببخشید ها ولی خیلی خارش دارم و ترشحاتم زیاد شده و موقع رابطه با همسرخان هم درد دارم.دکترمم تا دوهفته دیگه نیست حالا به نظرتون صبر کنم تا بیاد برم پیشش یا نه خطرناکه زودتر برم پیش یه متخصص دیگه دارو بگیرم؟؟
۱.Nona/هفته 39/دختر
2.Arezoo1984/هفته 37/دختر
3. liyane/هفته36/پسر
4. Targol/هفته 33/دختر-دختر
5.Youtab/هفته 32/پسر
6.سروناز/هفته 31/دختر
7.زهره جون/هفته 29/دختر
8. روناک/ هفته 29/پسر
9.Nedaa. هفته ی 25/پسر
2015.10.هفته۲۶/ پسر
11. آذرقیزی.هفته 22/دختر
12.خانم فسقلی /هفته ٢٥ / دختر