۱۴۰۱/۸/۱، ۰۴:۲۸ عصر
توي ١٢٠ سي سي شير پاستوريزه دو قاشق مرباخوري پودر نشاسته ذرت بريز با يه قاشق چايخوري گلاب وقتي سرده بهم بزن بعد كه حس كردي حل شد بزار روي حرارت حالا يا شيره بريز يا خرما پوست كنده من گاهي يه كوچولو عسل هم ميزنم
ولي زياد شيرين نكن كه دلشو بزنه در حدي كه بتونه بخوره
وقتي يه كم خودشو گرفت و غلظتش به اندازه اي كه خواستي شد از حرارت بردار
من يه قاشق پودر پسته هم واسه مقوي تر شدنش ميزنم
دل به خواهيه
نشاسته و شير براي گلو درد و نرم كردنش خيلي خوبه
ولي زياد شيرين نكن كه دلشو بزنه در حدي كه بتونه بخوره
وقتي يه كم خودشو گرفت و غلظتش به اندازه اي كه خواستي شد از حرارت بردار
من يه قاشق پودر پسته هم واسه مقوي تر شدنش ميزنم
دل به خواهيه
نشاسته و شير براي گلو درد و نرم كردنش خيلي خوبه