۱۴۰۰/۶/۱۳، ۱۲:۲۹ عصر
شام دیشبمون و ناهار امروزم:
سمبوسه به سبک هندی، که خمیرش رو خودم درست کردم (۲ پیمانه آرد گندم و یک چهارم پیمانه روغن و یک چهارم تا یک سوم پیمانه هم آب و کمی نمک رو با سری خمیرزن همزن برقیم زدم).
برای مواد داخلشم سیبزمینی آبپز رو با کمی نخود فرنگی پوره کردم و با پیاز داغ و ادویههای خوب (کلی زیره و تخم گشنیز آسیابشده، پول بیبر و فلفل سیاه، زرچوبه و کمی پودر سیر و پودر پیاز و کاری) تفت دادم و کمی هم گشنیز و جعفری تازه بهش زدم.
نتیجه با سس انبهی تند که از جنوب خریدیم عالی شد!
صبحانه: آب سیبهویج و خرما پیارم
سمبوسه به سبک هندی، که خمیرش رو خودم درست کردم (۲ پیمانه آرد گندم و یک چهارم پیمانه روغن و یک چهارم تا یک سوم پیمانه هم آب و کمی نمک رو با سری خمیرزن همزن برقیم زدم).
برای مواد داخلشم سیبزمینی آبپز رو با کمی نخود فرنگی پوره کردم و با پیاز داغ و ادویههای خوب (کلی زیره و تخم گشنیز آسیابشده، پول بیبر و فلفل سیاه، زرچوبه و کمی پودر سیر و پودر پیاز و کاری) تفت دادم و کمی هم گشنیز و جعفری تازه بهش زدم.
نتیجه با سس انبهی تند که از جنوب خریدیم عالی شد!
صبحانه: آب سیبهویج و خرما پیارم