رز عزیزم ۱۰۰ در صد با حرفات موافقم. ولی تجربه های یک نفر یا یه گروهی از آدمها رو نمیشه به همه تعمیم داد. من منکر از دست دادن ذخیره کلسیم و آهن در نتیجه بارداری و زایمان نیستم. اینو منی میگم که همراه سزارین عمل میومکتومی هم انجام دادم و به دلیل سهل انگاری پزشکم یا خودم یا هر چی برای من آهن بعد از زایمان تجویز نشد . ولی به عنوان مثال من از لحاظ بدنی خیلی قویتر و ورزیده تر از قبل زایمانم شدم. شاید باورت نشه من قبل بارداری اگه یه بچه ۵ - ۶ ماهه رو ۱۰ دقیقه بغل میکردم شونه ها و دستام درد میگرفت ولی الان پسر دو ساله ام رو راحت بغل میگیرم و احساس ضعف ندارم. یه چیزی که من خودم تجربه کردم استرس و ترسایی بود که قبل زایمان باهاش مواجه شدم. کلا همه جا الان صحبت از اینه که بپذیریم بعد از زایمان بدن مادر به هم میریزه. مادر از لحاظ بدنی و روحی خیلی شکسته میشه. این چیزا رو بیشتر تو پستای اینستا میدیدم که کلا هدفشون این بود که به تازه مادر شده ها نشون بده که اگه خیلی تغییر کردن و از لحاظ روحی و بدنی خسته شدن یه چیز خیلی نرماله. همش تو عکسها استرچ مارک ها رو نشون میدن. قبول دارم هدفشون چیز مثبتیه. میخوان مادری بدون فیلتر رو جا بندازن. همه اینارو قبول دارم ولی این همه تاکید روی بدی ها و سختی های بعد از زایمان برای شخص خود من به شکل کابوس شده بود. همش بدن و روح و روانمو به بدترین شکل ممکن تصور میکردم . ولی وقتی خودمو بعد از زایمان دیدم فهمیدم که لزوما همه با اون همه تغییر مواجه نمیشن. دوست خودم یک سال بعد از من حامله شد. اون هم دقیقا تحت تاثیر این هشتگ ها و پیج های بارداری بود. همش از من سوال میکرد. چون خودم خیلی سر این جنبش ها ترسیدم میخوام یه اطمینان خاطری به مامانهای تازه بدم. انتظار داشته باشین که تا مدت ها بدن و روانتون شکل قبل بارداری نباشه. ولی خیلی هم از این تغییرات که تو یکی بیشتره یکی کمتر نترسین.
رز جان شما همیشه اطلاعات خیلی خیلی خوبی میدی. مرسی بابت پستات. در ضمن اون لش کردن رو خوب اومدی. من فکر میکردم فقط خودم اونجوریم
))
رز جان شما همیشه اطلاعات خیلی خیلی خوبی میدی. مرسی بابت پستات. در ضمن اون لش کردن رو خوب اومدی. من فکر میکردم فقط خودم اونجوریم