۱۴۰۱/۸/۸، ۱۰:۲۲ عصر
والا عاطفه نمی خوام نگران شی، ولی حتما با دکتری که در زمینه ی تکامل کار می کنه مشاوره داشته باش و فرم های ASQL رو هم پر کن...
روروئک هم یکی از دلایل مضر بودن و ممنوع بودنش توی برخی کشورها دقیقا همینه که یه سری از مراحل تکاملی رو اسکیپ می کنه...
غذا هم به نظرم دائم غذای جامد در اختیارش باشه، کته هم اگه منظورت بدون آبکش کردنه، توصیه می کنم دیگه کته درست نکنی چون آرسنیکش حتی برای ما بزرگا هم خوب نیست بچه ها هم که حتما خوب نیست... اولا حداقل 6-8 ساعت بخیسون و بارها آبش رو عوض کن، هم اینکه آبکش کن و با صیفی جات بذار بپزه و بده (انواع پلوهای مخلوط) من فکر می کنم رنگ و رو پیدا کنه بهتر خواهد خورد بخصوص که نمک و اینا هم نمی زنیم، مزه ی صیفی جات به نظر من خیلی خوبش می کنه...
مثلا برنج های گوشتی مخلوط با کلم، کدوحلوایی، کدو خورشتی، گوجه، سیب زمینی، لوبیا سبز، کلم بروکلی، سبزیجات، هویج وووو... به سوپ و عدسی قانع نباش به نظر من... دائم مواد مختلف رو تست کن و حتی اگه نخورد مجدد تست کن، با روش های مختلف...
برنج های ته چین طور...
خورش های مختلف رو خوب با برنج مخلوط کن و تست کن (البته گوشت رو حتما ریز کن)
اگرچه به نظر من شما باید الان دیگه فینگر فود رو هم شروع کرده باشی..
مثلا انواع کوکوها در سایز انگشتی مناسب، مثل سیب زمینی، کینوا، کدوخورشتی، فلافل اینا وووو...
برش های کدو حلوایی، میوه های فصل (به جز دونه ای ها که خطر خفگی داره)،
حالا اینم اگه نگرانی با مشاور تغذیه کودک می تونی صحبت کنی
روروئک هم یکی از دلایل مضر بودن و ممنوع بودنش توی برخی کشورها دقیقا همینه که یه سری از مراحل تکاملی رو اسکیپ می کنه...
غذا هم به نظرم دائم غذای جامد در اختیارش باشه، کته هم اگه منظورت بدون آبکش کردنه، توصیه می کنم دیگه کته درست نکنی چون آرسنیکش حتی برای ما بزرگا هم خوب نیست بچه ها هم که حتما خوب نیست... اولا حداقل 6-8 ساعت بخیسون و بارها آبش رو عوض کن، هم اینکه آبکش کن و با صیفی جات بذار بپزه و بده (انواع پلوهای مخلوط) من فکر می کنم رنگ و رو پیدا کنه بهتر خواهد خورد بخصوص که نمک و اینا هم نمی زنیم، مزه ی صیفی جات به نظر من خیلی خوبش می کنه...
مثلا برنج های گوشتی مخلوط با کلم، کدوحلوایی، کدو خورشتی، گوجه، سیب زمینی، لوبیا سبز، کلم بروکلی، سبزیجات، هویج وووو... به سوپ و عدسی قانع نباش به نظر من... دائم مواد مختلف رو تست کن و حتی اگه نخورد مجدد تست کن، با روش های مختلف...
برنج های ته چین طور...
خورش های مختلف رو خوب با برنج مخلوط کن و تست کن (البته گوشت رو حتما ریز کن)
اگرچه به نظر من شما باید الان دیگه فینگر فود رو هم شروع کرده باشی..
مثلا انواع کوکوها در سایز انگشتی مناسب، مثل سیب زمینی، کینوا، کدوخورشتی، فلافل اینا وووو...
برش های کدو حلوایی، میوه های فصل (به جز دونه ای ها که خطر خفگی داره)،
حالا اینم اگه نگرانی با مشاور تغذیه کودک می تونی صحبت کنی
آزاده نزادیـم کـه آزاد بمیریـم
با گریه بزادیم و به فریاد بمیریم
با جبر و جهالت به جهان پای نهادیم
تا عاقبت از این همه بیداد بمیریم
با گریه بزادیم و به فریاد بمیریم
با جبر و جهالت به جهان پای نهادیم
تا عاقبت از این همه بیداد بمیریم