گیتی جان پسر من که کلا هیچ لبنیاتی تا الان نخورده و دکترش فقط یه بار یه شیشه کلسیم داد گفت اصلا تمدید نکن
به نظرم نده دیگه مگر قبلش آزمایش بدی
ماهور تا وقتی آدم خودش بچه نداشته باشه نه سختیشو کامل درک میکنه نه شیرینیشو
هر چقدر هم قبلش بخونیم و بدونیم
هزار تا شاید وجود داره
شاید بچه خیییلی آروم باشه ، شاید خودش شیر شب قطع کنه ، شاید خوش غذا باشه ، شاید هیچ کولیک و رفلاکسی نداشته باشه ( پسردایی من واقعا اینجوری بود )
و شاید همه اینا برعکس باشه
در مورد مملکت هم خب من قبل این داستانا تصمیم گرفتم بچه دار شم ، وقتی انقدر هم امیدوار نبودم
منم حداقل ۴ سال با خودم کلنجار رفتم یه تایم یکساله کلا قیدشو زدیم ، اصلا بهش فکرم نکردیم
ولی بعد یادمه به همسرم گفتم شاید ۲۰ سال دیگه اوضاع مملکت انقدر خوب شده باشه که حسرت بخوریم چرا ما بچه ای نیاوردیم که الان ۲۰ سالش باشه و ما هم لذتشو ببریم
همه چی احتماله تو بچه دار شدن
سخت ترین تصمیم زندگیه واسه ماها که کمال گرا و بافکریم
ولی ته ته ته همه سختیا و نگرانیاش مثل قنده
با همه وجودم امیدوارم هر چی واست خیر و خوشیه اتفاق بیوفته
به نظرم نده دیگه مگر قبلش آزمایش بدی
ماهور تا وقتی آدم خودش بچه نداشته باشه نه سختیشو کامل درک میکنه نه شیرینیشو
هر چقدر هم قبلش بخونیم و بدونیم
هزار تا شاید وجود داره
شاید بچه خیییلی آروم باشه ، شاید خودش شیر شب قطع کنه ، شاید خوش غذا باشه ، شاید هیچ کولیک و رفلاکسی نداشته باشه ( پسردایی من واقعا اینجوری بود )
و شاید همه اینا برعکس باشه
در مورد مملکت هم خب من قبل این داستانا تصمیم گرفتم بچه دار شم ، وقتی انقدر هم امیدوار نبودم
منم حداقل ۴ سال با خودم کلنجار رفتم یه تایم یکساله کلا قیدشو زدیم ، اصلا بهش فکرم نکردیم
ولی بعد یادمه به همسرم گفتم شاید ۲۰ سال دیگه اوضاع مملکت انقدر خوب شده باشه که حسرت بخوریم چرا ما بچه ای نیاوردیم که الان ۲۰ سالش باشه و ما هم لذتشو ببریم
همه چی احتماله تو بچه دار شدن
سخت ترین تصمیم زندگیه واسه ماها که کمال گرا و بافکریم
ولی ته ته ته همه سختیا و نگرانیاش مثل قنده
با همه وجودم امیدوارم هر چی واست خیر و خوشیه اتفاق بیوفته
پسر ۱۹ ماه ❤