۱۴۰۱/۸/۹، ۰۵:۲۲ عصر
(۱۴۰۱/۸/۹، ۰۳:۴۲ عصر)**ماهور** نوشته است: مرسی بچه ها. نظراتون جالب بود. راستش منم به آینده خیلی امیدوارم. امیدواری که تا ۲ ماه پیش وجود نداشت و مطمئنم که امیدواریم واقعیه و حتمی اون اتفاقی که باید بیفته میفته. ولی چند سالی طول میکشه. من منظورم همین چند سال پیش رو هستش. ممکنه جنگ داخلی بشه جنگ خارجی بشه قحطی مدتی بیاد، امنیت نباشه تو شهر و هزاران چیز دیگه. هرچند خودمم حس میکنم میشه تو همین دوران هم یه بالانسی ایجاد کرد و گذروند این دوران رو. ولی همش میگم حالا قراره انقدر سختی اونم نه در شرایط نرمال بلکه تو شرایط بحرانی و آنرمال بکشم در ازاش چی نصیبم میشه؟ واقعا ارزش داره؟ آخه تقریبا همه از نابودی رابطه عاطفی و زناشویی و منفجر شدن زندگی مشترک حرف میزنن. من اینو واقعا نمیخوام. همسر من تنها کس و کار منه، به هیچ قیمتی نمیخوام رابطم باهاش خراب بشه.ببين تنها درد من ريفلاكس و غصه ي شيرنخوردن پسرم بود
بچه ها انقدر ذهنم درگیره که یه وقتا حرف بچه میشه اشک تو چشمم حلقه میزنه. هرکی ندونه فکر میکنه بخاطر بچه نداشتنه، ولی بخدا که نیست، دلیلش فشار روحی بخاطر سر دوراهی بودنه، واقعا تصمیم وحشتناک سختیه.
مرسی لیانه جونم. منم واقعا دلم تنگ شده بود.
لیانه یعنی تنها مشکلت رفلاکس بود؟ رابطت با همسرت چی؟ میدونم کمی تغییر میکنه و طبیعیه ولی رابطه عاطفیتون سرد نشد؟ افسردگی نگرفتین جفتتون؟ عصبی و پرخاش گر نشدین؟ رابطه جنسیتون لذت سابقو داره؟
ولي رابطه م با همسرم اتفاقا محكم تر شد
ما شديم يه خانواده ي واقعي كه يه قلب مشترك داريم كه اونم پسرمونه
رابطه جنسي كمتر ميشه و اين خب خيلي طبيعيه
يه مثال برات ميزنم
ديشب من و همسرم بعد يك هفته با خستگيه وحشتناك ا
يهو حس كرديم دلمون براي هم تنگ شده و به خاطر اينكه پسرم از خواب نپره بدون معاشقه خاصي رفتيم سر اصل مطلب
در حقيقت ميتونم بگم شكل رابطه عوض ميشه و بالغانه تر ميشه
من افسردگيم به شيرخوردن پسرم ربط داشت
وقتي ميخورد من سرحال بودم
وقتي نميخورد دنيا رو هم بهم ميدادن پس ميزدم
عزيزم من قاطعانه بهت ميگم كه وقتي زن و شوهر قلبا هم رو دوست داشته باشن مشكلات بچه نميتونه به رابطه شون اسيب بزنه ، درسته كه ممكنه براي يه مدت دستخوش يه سري تغييرات بشه ولي به هيچ وجه احساس رو تغيير نميده
خيالت راحته راحت
من از خدا ميخوام بهت يه بچه صحيح و سلامت بده و تو از حضور بچه دركنار همسرت فقط لذت ببري
اما
زن و مردي كه هنوز رابطه ي با ثبات ندارن و مشكلان حل نشده دارن ميتونم بازم قاطعانه بگم بچه رابطه شون رو نابود ميكنه و اون مو رو پاره ميكنه