امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
طرز تهیه انواع نان های ساده و مغزدار ایرانی و خارجی + نکات
#2
سلام من یه نون بلدم که خیلی خیلی ساده‌ست و سریع آماده میشه و بافت خیلی نرم و سبکی داره.

مواد لازم:
۳ لیوان آرد
یک سوم لیوان روغن (میشه کمی هم کمتر ریخت)
۱ لیوان شیر ( یا آب ولرم) جوری که بشه انگشتونو توش نگه دارین
۱ قاشق غذا خوری خمیر مایه
۱ قاشق چای خوری نمک
۲ قاشق غذا خوری شکر
(شکر و نمک به میزان دلخواه میتونین کم و زیاد کنید.)

نحوه آماده سازی:
اول مواد خشک ( آرد، شکر، نمک، خمیر مایه) رو با هم مخلوط کنید و بعد روغن و شیر( یا آب) رو اضافه کنید.حسابی ورز بدین تا به دستتون نچسبه اگر لازم بود و به دستتون میچسبید کمی آرد بهش اضافه کنید. به مدت یک ساعت داخل یه ظرف در بسته و ترجیحا جای گرم بذارین تا استراحت کنه.خمیرش بعد از ۱ ساعت آماده‌ست.

بعد از یک ساعت حدودا دو برابر میشه. فر رو از قبل حدود ۱ ربع با دمای ۱۸۰ درجه خوب گرم کنید.
یه مقدار از خمیر رو بردارین و کف دستتون پهنش کنین. نباید خیلی کلفت یا خیلی نازک بشه.و داخل سینی فر بچینید و داخل فر با دمای ۱۸۰ درجه بذارید. بعد از یه مدت که پف کرد و از حالت خمیری درومد میتونید در فر رو باز کنید و با چنگال کمی بلندش کنید و زیرش رو ببینید اگر پخته بود درجه فر رو از بالا روشن کنید تا روش هم کمی بپزه.

میتونین روی خمیر رو کمی تخم مرغ بمالید برای جذاب تر شدن.

داخلش هم میتونین شکلات، خرما یا حتی مواد غذایی مثل مایه ماکارونی بریزین.فقط مواد رو باید دقیقا مرکزش بریزین که ازش بیرون نریزه و بعدش مثل پیراشکی بپیچیدش و لبه هاشم با دست یا چنگال فشار بدین که باز نشه
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • Almam، Celin، Elham67، Heven، Mari90، nona، Rose، youtab، آیسان ۹۶، خانم فسقلی، رخشید
پاسخ


پیام‌های داخل این موضوع
RE: طرز تهیه انواع نان های ساده و مغزدار ایرانی و خارجی + نکات - توسط صنوبر۷۱ - ۱۴۰۱/۸/۱۰، ۰۵:۵۵ عصر
RE: طرز تهیه انواع کیک شکلاتی - توسط نسیم64 - ۱۴۰۱/۱۲/۱۴، ۰۱:۵۱ عصر
RE: طرز تهیه انواع کیک شکلاتی - توسط **ماهور** - ۱۴۰۱/۱۲/۱۵، ۰۳:۱۵ صبح

پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان