۱۴۰۱/۸/۱۱، ۰۷:۴۷ عصر
هلیا جان به نظر من هر چی که به دردت نمی خوره بذار بفروش بره و چیزی که دوست داری بخر... یه چیزی که سرمایه ی خودت بشه با توجه به شرایط زندگیت، پس فردا اگه خواستی کاری چیزی راه بندازی، لنگ دیگران نمونی...
من که هر چی اضافه دارم می فروشم یا اهدا می کنم..
ظرف هم می تونی بفروشی چرا که نه...
میز بار هم که خیلی وقته از مد رفته به نظر من مثل بوفه می مونه... بخصوص توی 45 متر آدم مثلا چه مهمونی می تونه دعوت کنه که اینهمه جاشو تنگ کنه...
برای تخت هم بهترین حالت اینه که زیرش باز باشه که انرژی رفت و آمد کنه و بچرخه توی محیط اما به دلیل سیاست های خراب مملکت، خونه ی بزرگ و حسابی برامون رویا شده...
به نظر من اینا به درد خونه ی بچه دار نمی خوره...
بیشتر حالت مجردی یا محل کار داره به نظرم و حتی برای خونه ی متاهلی من شخصا یه خوشخواب کف زمین بندازم، بیشتر از این تاشوها دوست دارم...
می تونی از این تخت هایی که زیرش کمد و اینها داره بخری... یا اگه جا نمیشه، فعلا بیخیال تخت بشی و خونه ت رو که بزرگ کردی، تخت مناسب بخری...
من که هر چی اضافه دارم می فروشم یا اهدا می کنم..
ظرف هم می تونی بفروشی چرا که نه...
میز بار هم که خیلی وقته از مد رفته به نظر من مثل بوفه می مونه... بخصوص توی 45 متر آدم مثلا چه مهمونی می تونه دعوت کنه که اینهمه جاشو تنگ کنه...
برای تخت هم بهترین حالت اینه که زیرش باز باشه که انرژی رفت و آمد کنه و بچرخه توی محیط اما به دلیل سیاست های خراب مملکت، خونه ی بزرگ و حسابی برامون رویا شده...
به نظر من اینا به درد خونه ی بچه دار نمی خوره...
بیشتر حالت مجردی یا محل کار داره به نظرم و حتی برای خونه ی متاهلی من شخصا یه خوشخواب کف زمین بندازم، بیشتر از این تاشوها دوست دارم...
می تونی از این تخت هایی که زیرش کمد و اینها داره بخری... یا اگه جا نمیشه، فعلا بیخیال تخت بشی و خونه ت رو که بزرگ کردی، تخت مناسب بخری...
آزاده نزادیـم کـه آزاد بمیریـم
با گریه بزادیم و به فریاد بمیریم
با جبر و جهالت به جهان پای نهادیم
تا عاقبت از این همه بیداد بمیریم
با گریه بزادیم و به فریاد بمیریم
با جبر و جهالت به جهان پای نهادیم
تا عاقبت از این همه بیداد بمیریم