۱۴۰۱/۸/۱۴، ۱۲:۱۲ عصر
تینا جان منم از الاآرت خریدم و هرچند هنوز یکماه نشده اما بنظرم جنساشون خوبه، ببین الاارت آروغگیر داره بلند که بندازی رو شونه حوله ای و خیلی خوبن، دوتاش حتما لازم میشه. پارچه خشک کن هم داره اونم تعداد زیاد لازم میشه حداقل ده تا. تشک لبه دار و قنداق سوییسی هم من گرفتم و استفاده میشه همه اینا رو میتونی رنگای خنثی بگیری که جنسیت نداشته باشه. حوله صورت به تعداد هم لازمه که الا نداشت و من گفتم خ.ش برام فرستاد ولی فکر کنم برندای ترک تو بازار هستن حتما بگیر. اینا رو میشه از الان بگیری، بعلاوه سرویس خواب و تخت کنار مادر یا گهواره و کالسکه که اینام یونی سکس انتخاب کنی اوکیه.
من از rimanhome هم تشک تعویض پوشک و کیف وسایل بهداشتی کودک گرفتم و راضیم خیلی، پیجشو ببین.
حوله حمام هم میتونی از الان یونی سکس بخری، تب سنج، ست ناخن گیر و برس و شونه هم همینطور.
لباس و روتختی و پرده اینا رو بذار بعد اینکه جنسیت بچه مشخص شد بگیر و حتما از قبل انتخاب کن که چه تم رنگی میخوای بعدا پشیمون نشی از اینکه مثلا فلان وسیله رو کاش دیرتر گرفته بودم الان با تم رنگی که میخوام جور نیست...
ساک وسایل نوزاد هم میتونی بخری زودتر
من از rimanhome هم تشک تعویض پوشک و کیف وسایل بهداشتی کودک گرفتم و راضیم خیلی، پیجشو ببین.
حوله حمام هم میتونی از الان یونی سکس بخری، تب سنج، ست ناخن گیر و برس و شونه هم همینطور.
لباس و روتختی و پرده اینا رو بذار بعد اینکه جنسیت بچه مشخص شد بگیر و حتما از قبل انتخاب کن که چه تم رنگی میخوای بعدا پشیمون نشی از اینکه مثلا فلان وسیله رو کاش دیرتر گرفته بودم الان با تم رنگی که میخوام جور نیست...
ساک وسایل نوزاد هم میتونی بخری زودتر