چقدر سخته تصمیم گیریش
مرسیی بچه ها از همتون که وقت و انرژی گذاشتین توضیح دادین امیدوارم انرژیتون بیشتر و حالتونم رو به روز بهتر باشه.
از نظر حوصله حقیقتا حوصله سروکله زدن و حرف زدن با بچه ها رو ندارم یعنی حس میکنپ سالای پیش داشتم ولی الان خیلی کلافه میشم. فقط بچه چند ماهه دوست دارم
یا مثلا مری و سلین که از شیرین زبونیای پسرشون میگن خیلیی خوشم میاد همین. اما به هرحال فکر میکردم احتمالا سروکله زدن با بچه خود آدم خیلی شیرین تر از سروکله زدن با بچه های فامیل باشه.یعنی اینجوری توجیه میکردم خودمو...
راستی رز من با این بحث حمایت از مادر باردار و بچه دار از صحبتای شما آشنا شدم.راستش قبلا خیلی لجم میگرفت و هنوزم گاهی میگیره که چووون یکی بارداره باید ملاحظه شو کرد.هنوزم البته نمیفهمم چرا بی ادبیای یه مادر باردارو باد گذاشت پای هورموناش
( چون پیش اومده برام میگم) ولی در کل درک بهتری پیدا کردم.و ممنونم.

از نظر حوصله حقیقتا حوصله سروکله زدن و حرف زدن با بچه ها رو ندارم یعنی حس میکنپ سالای پیش داشتم ولی الان خیلی کلافه میشم. فقط بچه چند ماهه دوست دارم

راستی رز من با این بحث حمایت از مادر باردار و بچه دار از صحبتای شما آشنا شدم.راستش قبلا خیلی لجم میگرفت و هنوزم گاهی میگیره که چووون یکی بارداره باید ملاحظه شو کرد.هنوزم البته نمیفهمم چرا بی ادبیای یه مادر باردارو باد گذاشت پای هورموناش