(۱۴۰۰/۶/۱۸، ۰۱:۰۷ صبح)Elhamgoli نوشته است:نونا جان اين سوال منم هست چرا چندتا دكتر ميبري؟
فقط من متوجه نشدم چرا دخترتو چندتا دکتر میبری؟
چون معمولا اطفالا نظزاتشون متفاوته ادم گیج میشه ک اینطورن
(۱۴۰۰/۶/۱۷، ۰۸:۴۳ عصر)سروناز نوشته است: ممنون نونا جون.اره ادم واکسن میزنه خیالش یه کم راحتتر میشه.سروناز جان تشخيص كه كار پزشك بچه ست ، فقط رفلاكس چندتا آيتم داره ممكنه يه دكتر سه تا آيتم ببينه ولي بگه نيست
لیانه جون دختر من خیلی راحت شیر میخوره با ارامش وزن گیریش هم خیلی خوب بوده در واقع زیادم بوده هر چند دکتر گفت نگران نباش. من بیشتر مشکلم با بالا اوردن شیر و خس خس بود و کیپ بودن بینی.اب دهنش خیلی میریخت.و در کل زیاد به خودش میپیچید که نفخش زیاد بود.به نظرت رفلاکس خفیف هست ؟
کژال جون نمیخوام نگرانت کنما ولی چون سر خودم اومده بهت بگم خیلی حواست باشه.ببین زردی دختر من صبح ۱۲ بود فردا شب ساعت ۸ شد ۲۴ که سریع بستری شد و شانس اوردم خونش رو عوض نکردن .اولا که حواست به دفعش باشه حتما پوشک خیس کنه و پی پی داشته باشه.از طرفی اگر شیر خودت هنوز کمه حتما شیر خشک بده .منم اگر جات بودم فردا صبح دوباره تست زردی میدادم نمیزاشتم عصر و شب بشه. ببین شاید یه زردی عادی باشه ولی چون الان نمیدونی فاکتورهای دیگه داره یا نه مثل فاویسم یا عدم تطابق خون حواست خیلی باشه.
بعد تعجب هم میکنم چطور با زردی ۱۴ونیم نگفتن دستگاه بگیرید.ببین زردی دختر من با یه شب بستری اوند رو ۱۰ و نیم مرخص شد.فرداش دوباره رفت رو ۱۳ونیم گفتن دستگاه بگیریم.دو روز تو خونه زیر دستگاه بود بلاخره اومد زیر ۱۰ .حتما فردا صبح برو تست بده.وای من چون به خودم شوک بدی وارد شد دیگه سر زردی خیلی میترسم .
ممكنه يه دكتر يه آيتمو ببينه بگه هست
واي امان از زرديه لعنتي
بچه ي من با زرديه ٦ دستگاه خونگي رو تحويل دادم
٢٤ ساعت بعد شد ١٦
بستريش كردم، هيچوقت اون روزا رو يادم نميره فقط دو روز بود زايمان كرده بودم و به ضرب شياف سرپا بودم وقتي فهميدم بچه بايد بستري بشه درد خودم يادم رفت
كژال جان من جات باشم دستگاه بيمارستان رو به دستگاه خونگي ترجيح ميدم
دستگاه هاي بيمارستان اگر ١٦ لامپه باشن برگشت پذير نيستن چون ٣٦٠ درجه هستن
ولي خونگيا ٤ يا ٦ لامپه هستن و ضعيفن ، معمولا بهبوديه كاذب ميدن چون زردي امكان برگشت داره