رز جان منم همین مشکل رو دارم چون اطرافم بچه نیست واقعا تشخیص اینکه چی طبیعیه چی نیست سخته
ما دچار تک نوه ای هم شدیم یه پسر منه و تمام!!
ناچارا میگردم دنبال متخصص که به موضوع ربط داره
مثلا این ماه با کاردرمانگر مشاوره گرفتم دیدم چیزایی در نظر من مشکل بود اما گفت طبیعیه
مشاوره با روانشناس هم که کار روتینم شده
چون واقعا وقت نمیکنم سر هر موضوعی خودم مطالعه کنم گاها هم اطلاعات غلطه ترجیح میدم بپرسم
برای حالت زانوهاش خیلی نگران بودم دکتر خودش گفت مشکلی نیست اما باز با ارتوپد و ارتوزیست مشورت کردم خیالم راحت شد
پیدا کردن فردی واقعا تبحر هم داشته باشه سخته
مثلا پسرم یه مدت با دهان باز میخوابه دکتر خودش گفت مشکلی نیست باز با یه دکتر ویزیت شد قطره و شربت و ...داد(که کلا اشتباه بود و نیاز نداشت) از گوش حلق و بینی پرسیدم اونم گفت مشکلی نیست و....
رز جان خودت مطالعه ات بیشتره و تجربه ات بیشتر
اما به نظرم اول روانپزشک بعد کاردرمانگر و گفتاردرمانگر مشورت کن خیالت راحت بشه
ما دچار تک نوه ای هم شدیم یه پسر منه و تمام!!
ناچارا میگردم دنبال متخصص که به موضوع ربط داره
مثلا این ماه با کاردرمانگر مشاوره گرفتم دیدم چیزایی در نظر من مشکل بود اما گفت طبیعیه
مشاوره با روانشناس هم که کار روتینم شده
چون واقعا وقت نمیکنم سر هر موضوعی خودم مطالعه کنم گاها هم اطلاعات غلطه ترجیح میدم بپرسم
برای حالت زانوهاش خیلی نگران بودم دکتر خودش گفت مشکلی نیست اما باز با ارتوپد و ارتوزیست مشورت کردم خیالم راحت شد
پیدا کردن فردی واقعا تبحر هم داشته باشه سخته
مثلا پسرم یه مدت با دهان باز میخوابه دکتر خودش گفت مشکلی نیست باز با یه دکتر ویزیت شد قطره و شربت و ...داد(که کلا اشتباه بود و نیاز نداشت) از گوش حلق و بینی پرسیدم اونم گفت مشکلی نیست و....
رز جان خودت مطالعه ات بیشتره و تجربه ات بیشتر
اما به نظرم اول روانپزشک بعد کاردرمانگر و گفتاردرمانگر مشورت کن خیالت راحت بشه