(۱۴۰۰/۶/۱۸، ۰۹:۳۷ عصر)(کژال) نوشته است:نمی دونم ولی امتحانش اصلا ضرری نداره... من یادمه یه شماره ی مشاوره ی شیردهی دادن بهم، گفتن هر سوالی داشتم می تونم زنگ بزنم بپرسم... احتمالا اگه بهت شماره ی بخش مشاوره ی شیردهی بیمارستانت رو داده باشن، حتما در این زمینه هم میتونه راهنماییت کنه...(۱۴۰۰/۶/۱۸، ۰۹:۱۴ عصر)Rose نوشته است:(۱۴۰۰/۶/۱۸، ۰۸:۵۶ عصر)(کژال) نوشته است: دوستان چه قدر وقت دارم برای اینکه بچم کلا یاد بگیره شیر خودمو بخوره؟ میترسم خشک بشه
دلم نمیخواد بچم شیرخشکی بشه
طفلک شیر خودمو میخوره ولی خیلی کمه. میدوشم جفتش میشه 20 سی سی.زودم خسته میشه فکش. یعنی شیر خودمو میخوره دیگه شیرخشک نمیخوره
الان که زردی داره اصلا نمیخوام ریسک کنم. هروقت شیر میخواد سریع 30_40 تا شیرخشک میدم یا شیر خودمو میدوشم 40 تا میشه یه وعده میدم.
راستی از شیردوش دستی استفاده میکنم
کژال شیردوش دستی اصلا اصلا به درد نمی خوره...
اگر مصمم هستی که شیر بدی یا چند روز برو دائم شیردوش بیمارستان رو بذار تا شیرت راه بیفته... یا هزینه کن و برقیش رو بخر... ددستی اصلا اصلا فایده نداره... با دست بدوشی بهتر از دستیه... اما برقی سه سوته 100 سی سی میاره... یکم درد هم داره که باید تحمل کنی تا شیرت خوب راه بیفته... ولی راه بیفته دیگه دائم سینه ت رگ می کنه
رز جان الان که پسرم مرخص شده بیمارستان اجازه میده از دستگاهش استفاده کنم؟
کاش خودم بودم می بردمت هر جور شده راضیشون می کردم استفاده کنی

نشد از بهداشت منطقه تون بپرس... من خودم تا حالا از این امکانات استفاده نکردم و خودم یه دونه خونگی خریدم... اما دو سه بار بیشتر استفاده نشد چون رگ می کرد نمی ایستاد... و هر سری 100-150 تا می کشید... دیگه دیدم ولش کنم همش هی حجم شیر بیشتر میشه و هر سری شیر بیشتری می دوشه... و دیگه بچه نمیاد میک بزنه و بزنه هم تا بیاد به آخر سینه برسه، کلا آب خورده...
حالا مال من صنعتی نبودش...
بیمارستان ها شنیدم فوق العاده قوی و کارآمد هستن و همزمان هم دو تا سینه رو ساپورت می کنن... اصلا اشکال نداره بپرسی... حتی نذارن هم حتما یه سری بیمارستان ها هستن که این امکان رو برای تازه مادران فراهم می کنن... حتی اگه توشون زایمان نداشته باشی، اما این خدمات رو ارائه می دن و می تونی بری شیر بدوشی... نمی دونم اسمش ترتیلا بود چی بود؟
حتی یه مرکزی هستش با عنوان اینکه شیر مادرا رو به دست بچه های محروم از شیر مادر می رسونه... اونها شاید بتونن کمکت کنن... حتی اگه خیلی خیلی برات مهمه که شیرخشک ندی، شاید بتونن شیر به دستت برسونن تا راه بیفته... من اصلا از شرایطش خبر ندارم ولی یه پیگیری بکن شاید خدا خواست و شیرت راه افتاد

فقط استراحت، گالاکتومید، مایعات فراوووون یادت نره...
آزاده نزادیـم کـه آزاد بمیریـم
با گریه بزادیم و به فریاد بمیریم
با جبر و جهالت به جهان پای نهادیم
تا عاقبت از این همه بیداد بمیریم
با گریه بزادیم و به فریاد بمیریم
با جبر و جهالت به جهان پای نهادیم
تا عاقبت از این همه بیداد بمیریم