میس شین این علاقه به ظروف دوره ایه و بعد خیلی کمتر میشه
یعنی فکر نکنم بچه ای مثل بچه من به ظرف و ظروف علاقه داشته باشه اصلا یکسری ظروف دادم به خودش مثل ماهیتابه بزرگ و درش، قابلمه که چند تااا داره
خیلی زیاد هم روی ظرفاش حساسه و نباید ازشون استفاده کنم وگرنه گریه و زاری داریم
یه بار برای صبحانه با دوستامون قرار داشتیم منم دیدم یه قابلمه خوب داره که درش جفت و جوره تا خواب بود گذاشتم تو نایلون و اش خریدیم و خلاصه ندید تا سر سفره که قابلمه را درآوردم باورتون نمیشه یهو انفجاری و ناگهانی گریه کرد که همه ترسیدن که چی شده؟!! چیزی بچه را گزید؟!! چی شد؟!
یه لحظه فهمیدم به خاطر قابلمشه
خالی کردمش و معذرت خواهی کردم تا آروم شد خخخ
من خاله بازی نمیکنم ولی با هم آشپزی میکنیم
برام ظرف هم میشوره خیلی علاقه داره دو شب قبل سینک هم تمیز کرد خیلی خوشحال بود
بازی های فروشندگی، تعمیرکاری
ماشین بازی
نقاشی
پخت غذا و چشیدن و اینا داریم با هم
ولی دیدم که با عروسک هاش بازی مادر بچه ای انجام میده مثلا خرسشو بخوابونه، ناز کنه، شیر و پستونک بده ، بخوابونه
منم مداخله نمیکنم
کاملا طبیعیه، چون بچه مدت زمان زیادی در کنار مادره ولی جالبه بگم که بزرگتر میشن علائقشون هم پسرونه میشه
من در مورد پسرم کاملا مطمئن هستم که بازی جنسیتی نداشتیم ولی خودش جهت گیری خاصی داره، مثلا به ماشین بازی و توپ و تفنگ علاقه داره
یعنی فکر نکنم بچه ای مثل بچه من به ظرف و ظروف علاقه داشته باشه اصلا یکسری ظروف دادم به خودش مثل ماهیتابه بزرگ و درش، قابلمه که چند تااا داره
خیلی زیاد هم روی ظرفاش حساسه و نباید ازشون استفاده کنم وگرنه گریه و زاری داریم
یه بار برای صبحانه با دوستامون قرار داشتیم منم دیدم یه قابلمه خوب داره که درش جفت و جوره تا خواب بود گذاشتم تو نایلون و اش خریدیم و خلاصه ندید تا سر سفره که قابلمه را درآوردم باورتون نمیشه یهو انفجاری و ناگهانی گریه کرد که همه ترسیدن که چی شده؟!! چیزی بچه را گزید؟!! چی شد؟!
یه لحظه فهمیدم به خاطر قابلمشه

من خاله بازی نمیکنم ولی با هم آشپزی میکنیم
برام ظرف هم میشوره خیلی علاقه داره دو شب قبل سینک هم تمیز کرد خیلی خوشحال بود
بازی های فروشندگی، تعمیرکاری
ماشین بازی
نقاشی
پخت غذا و چشیدن و اینا داریم با هم
ولی دیدم که با عروسک هاش بازی مادر بچه ای انجام میده مثلا خرسشو بخوابونه، ناز کنه، شیر و پستونک بده ، بخوابونه
منم مداخله نمیکنم
کاملا طبیعیه، چون بچه مدت زمان زیادی در کنار مادره ولی جالبه بگم که بزرگتر میشن علائقشون هم پسرونه میشه
من در مورد پسرم کاملا مطمئن هستم که بازی جنسیتی نداشتیم ولی خودش جهت گیری خاصی داره، مثلا به ماشین بازی و توپ و تفنگ علاقه داره