۱۴۰۰/۶/۱۸، ۱۰:۲۹ عصر
سلامت باشی من واقعا دستام ضعیفه توان نگهداشتن پتوروندارم خدایی ده دقیقه یک ربع توش میمونه خوابش میبره اما واقعا دستم نمیکشه در و دیوارم نگاه کردم جای مطمئن برای بستنش پیدا نکردم. حالا کلا طول روز نهایت بیست دقیقه توش بذارما ( سه روزم هست اینکارو میکنیم) ولی کشش نداریم بخدا ، نود درصد تو بغله تو حالت درد و گریه
این ننوهای سنتی روهم تو اینستا دیدم نمیدونم دخترم میمونه توش یا نه که بخرم پتواحساس کیکنم چون تنگه بچه جمع میشه اروم میشه ننوهای اینستا جاش آزاده مرددم تو خرید، کیسه خواب رو خریدم خیلی هم جنسش عالیه از پیجی که فکر کنم ندا جان معرفی کرد جانان اما حدسم درست بود دخترم اصلا ارتباط برقرار نکرد تا زیپشو میکشم بالا از بس دست و پا میزنه به گریه میفته کلا چیزی که پاشو بپوشونه دوست نداره
میگم نکنه ننو هم بخرم به همین سرنوشت دچار شه … والا موندم بخدا
این ننوهای سنتی روهم تو اینستا دیدم نمیدونم دخترم میمونه توش یا نه که بخرم پتواحساس کیکنم چون تنگه بچه جمع میشه اروم میشه ننوهای اینستا جاش آزاده مرددم تو خرید، کیسه خواب رو خریدم خیلی هم جنسش عالیه از پیجی که فکر کنم ندا جان معرفی کرد جانان اما حدسم درست بود دخترم اصلا ارتباط برقرار نکرد تا زیپشو میکشم بالا از بس دست و پا میزنه به گریه میفته کلا چیزی که پاشو بپوشونه دوست نداره
میگم نکنه ننو هم بخرم به همین سرنوشت دچار شه … والا موندم بخدا