۱۴۰۰/۶/۱۹، ۰۷:۴۰ صبح
(۱۴۰۰/۶/۱۹، ۰۲:۰۰ صبح)(کژال) نوشته است:(۱۴۰۰/۶/۱۸، ۰۸:۵۵ عصر)سحر بانی نوشته است: بچه ها ممنون که گفتید واسه خرید قنداق سوییسی دودل بود برم مدلاشو. نگاه کنم بخرم منم چون منم میرم خونه مامانم اونجا هی میخواد این دست اون دستشه قنداق سوییسی فکر کنم خوب باشه
سحر جان اره. خیلی خوبه
من که شوهرم اصصصلا بدون قنداق بلندش نمیکنه. البته من پسرم کوچولوعه. اصلا به اون قسمت دگمه دارش نمیرسه.
خودمم میخوام جا به جاش کنم یا شیر بدم بهش میزارم توش
خیلی راحتم
ترجیحا حضوری بخر که جنسشو ببینی
چون فرق داره.
ارزون تراش خیلی پارچش خشکه. حدود 60_100 هستن
گرون ترها که از 170 شروع میشد خیلی نرمن و نخ و کتانه پارچش.
البته من 2 ماه پیش خریدم.
(۱۴۰۰/۶/۱۸، ۰۹:۱۹ عصر)Rose نوشته است: بچه ها ببینید نمی خوام بحث کنم... ولی به خدا من می دونم سوئیسی چیه، فرنگی چیه
شما توی پاییز زمستون، اگه دکمه های پالتوتون رو باز بذارید دیگه اصلا کمک به گرم شدن شما نمی کنه؟ این هم همونطوره نیاز نیست که حتما روش پوشیده باشه که گرمش بشه... اگه خودتون حاضرید الان با پالتوتون که دکمه هاش بازه برید بیرون، بچه رو هم با این قنداق ها ببرید...
بچه توی تابستون اونم بچه ی زردی دار، اینقدر پوشیدن براش خوب نیست...
شل و وله درست... همه ی بچه ها همینن... ولی بهترینش بغل کردن خودتونه... بعدش هم کریر... که استاندارد بدن بچه رعایت میشه... اگه نمی تونید بدن بچه رو کنترل کنید می تونید توی کریر ببریدش بیرون از نظر ایمنی هم فووووق العاده ایمن تره... هیچکدوم از این قنداق ها ایمنی ندارن... کافیه خدای نکرده یه لحظه آدم پاش پیچ بخوره، یا بچه کج بشه............
حالا باز انتخاب خودتونه که چی استفاده می کنید، من فقط طبق تجربه و مطالعاتم میگم عزیزان
شما لطف داری رز عزیز که نتیجه مطالعاتتو خلاصه به ما میگی ولی من بدون قنداق سوییسی به یه جایگزین احتیاج دارم
پسرم خیلی شل و وله. تو بغل نمیتونم بگیرم. تو شیردهی هم ناشیم و واقعا به دستام احتیاج دارم
برای گرفتن آروغش کلی ونگ و فنگ دارم که باید بدون قنداق صاف نگش دارم
راستی من روز اول بردمش دکتر تو کریر بردم
کریرش تشک دوبل و بدو تولد هست. بچم کباب شد. این بالشتی دورش که محافظ سر و گردنه خیلی چسبیده بودن بهش مثل کلاه کاسکت.
هی هم سر میخورد میومد پایین
حالا نمیدونم کلا اینجوریه یا پسر من زیادی ریزه
(۱۴۰۰/۶/۱۹، ۰۱:۵۴ صبح)samin** نوشته است: سلام دوستان
لطف می کنید نظرتون رو در مورد این کالسکه و تخت و پارک بگید؟
البته کالسکه و کریر تو مغازه 6500 بود و تخت و پارک 3750. به نظرتون با این قیمت ارزش خرید دارن؟ به عنوان تخت کنار مادر مناسب هست؟
کالسکه و کریر
تخت و پارک
ثمین جان کالسکه و کریر خیلی تنوع داره و باید نیازهای خودتونو بسنجید. در مورد قیمت با توجه به برندش به نظرم خوبه
منم برای پسرم تخت و پارک گرفتم برای کنار تخت خودمون ولی هنوز استفاده نکردم که نظرمو بهت بگم. ولی خوب خیلی تحقیق کرده بودم قبلش. قیمتش هم خوبه به نظرم. من جویی گرون تر گرفتم.
ممنون کژال جان. آخه مشکل من هم دقیقا اینه که نمی دونم باید چه انتظاری از کالسکه داشته باشم. متاسفانه هیچ ایده و تجربه ای ندارم. من پیاده روی زیاد میرم و قصد دارم دارم یه آغوشی خوب بگیرم که نگران جوب و.... نباشم. از طرفی هم برای پیاده رویروی های طولانی تر و خرید سنگین نیاز به کالسکه هست. ولی نمی دونم تفاوت این کالسکه با دلیجان ایرانی چقدره. اصلا ارزش داره گراکو بگیرم یا همون ایرانیشو بگیرم؟