۱۴۰۰/۶/۱۹، ۰۹:۳۴ صبح
(۱۴۰۰/۶/۱۹، ۰۱:۵۴ صبح)samin** نوشته است: سلام دوستان
لطف می کنید نظرتون رو در مورد این کالسکه و تخت و پارک بگید؟
البته کالسکه و کریر تو مغازه 6500 بود و تخت و پارک 3750. به نظرتون با این قیمت ارزش خرید دارن؟ به عنوان تخت کنار مادر مناسب هست؟
کالسکه و کریر
تخت و پارک
سلام عزیزم
والا تخت و پارک من خودم نمی پسندم... به نظرم استیبلیتی و ایمنی لازم رو نداره... بچه یکم بزرگ شه میخواد ازش بگیره... خودشو محکم تکون میده... تخت باید یه چیز محکم باشه به نظرم... خدای نکرده زلزله ای چیزی بیاد باید بتونه از بچه حمایت کنه...
از نظر تشک هم نمی دونم بعد یه مدت تشک خراب نمی شه؟ شکم نمی ندازه؟ چون تشک بچه باید سفت سفت باشه...
بعد آیا سطح تخت بالا و پایین میره یا باید با شکم پاره نیم متر خم شی؟ یا کلا بالاست و بچه دست گرفتن به جایی رو یاد بگیره خودشو خدای نکرده می تونه بندازه بیرون؟
شاید برای چند ماه اول که بچه تکون آنچنانی نداره، برای تایمی که کنار دستت توی پذیرایی باشه خوب باشه... ولی بزرگتر بشه به به جز مسائلی که بالاتر گفتم، به نظرم خیلی کلافه میشه که دیدش خوب نیست...
کالسکه هم اگه منطقه ی خوبی دارید که محل پیاده روی داره، بگیر... ولی اگه پیاده روهای ناهموار داره، با توجه به کرونا، به نظرم به دردت نخواهد خورد... ما فقط 6 ماه اول که کرونا نبود تونستیم بریم هایپر و پاساژ... بعدش که کرونا اومد دیگه من می رم خرید، پدر و پسر هم توی ماشین می چرخن... همه چیز هول هولی... و از وقتی هم که 1 سالش شد دیگه ننشست...
ولی خب باز به سبک زندگی خودت مرتبط هستش... من آغوشی رو تا 10 ماهگی راحت استفاده کردم... بعدش ننشست... ولی اگه فکر می کنی که می تونی ببریش بیرون، به نظرم می تونی ایرانی هم بگیری... چون میگی هزینه کنی یا نه، پس بودجه ت محدوده... این ها زیاد مهم نیستن... از نظر من مهمترین قسمت های خرید سیسمونی، اول صندلی ماشینه و دوم تخت...
البته این مدلی هم که کالسکه نشون دادی، به نظرم بچه ی من که توش آروم نمی مونه

آزاده نزادیـم کـه آزاد بمیریـم
با گریه بزادیم و به فریاد بمیریم
با جبر و جهالت به جهان پای نهادیم
تا عاقبت از این همه بیداد بمیریم
با گریه بزادیم و به فریاد بمیریم
با جبر و جهالت به جهان پای نهادیم
تا عاقبت از این همه بیداد بمیریم