(۱۴۰۰/۶/۱۹، ۱۲:۰۸ عصر)Sh96.shamim نوشته است: رز جون این سه چرخه ها چجورین به نظرت مثلا بچه خودت قبول میکنه توش بشینه؟ دلیجان داره یا مارکایی هستن گرونتر.بعضی هاش کمربند داره و محافظ.بعضی هاش کمربندو نداره
والا من جرات نکردم فعلا بخرم... چون محدوده ی ما همش شیبه... اصلا کافیه یه لحظه ولش کنم تا ته شهر میره... خودشم فوق العاده شیطونه فکر کنم اگه سه چرخ داشته باشه، فوری چپه ش می کنه (کلا خیلی چیزا رو داره خرابکارانه انجام میده و مثلا با اینکه ندیده کسی از قسمت جلوی سرسره بره بالا، الان خودش داره از اونجا میره بالا، به جای پله
یا پله ی سرسره رو 4تایی میره بالا!!! اصلا توجه به خطرش نمی کنه...)خلاصه که باید اول در موردش تحقیق کنم ببینم چه فرقایی دارن مدلای مختلف... چون به جز کمربند، جاپایی، دسته ی عقب، فرمون جلو داشتن یا نداشتن، قفل و ترمز داشتن یا نداشتن، اینها رو همه رو باید برم حضوری ببینم و مقایسه کنم بعد بخرم

کمربندا رو باید ببینم واقعیه یا نه ولی حالا که حرفش شد، چند تا وسیله ی ایمنی هم کنارش باید تهیه بشه که به نظرم به اندازه ی خود دوچرخه و سه چرخه مهمه... کلاه ایمنی، زانوبند و محافظ برای آرنج که اسمش یادم نمیاد و شورت محافظ... اینا هم باید کنارش تهیه شه هر چقدر هم محصول خوبی باشه ولی خدای نکرده یه بار بیفته آسیبش بالاست...
آزاده نزادیـم کـه آزاد بمیریـم
با گریه بزادیم و به فریاد بمیریم
با جبر و جهالت به جهان پای نهادیم
تا عاقبت از این همه بیداد بمیریم
با گریه بزادیم و به فریاد بمیریم
با جبر و جهالت به جهان پای نهادیم
تا عاقبت از این همه بیداد بمیریم

![[-]](http://khanumha.com/images/collapse.png)