(۱۴۰۰/۶/۱۹، ۱۲:۰۸ عصر)Sh96.shamim نوشته است: رز جون این سه چرخه ها چجورین به نظرت مثلا بچه خودت قبول میکنه توش بشینه؟ دلیجان داره یا مارکایی هستن گرونتر.بعضی هاش کمربند داره و محافظ.بعضی هاش کمربندو نداره
والا من جرات نکردم فعلا بخرم... چون محدوده ی ما همش شیبه... اصلا کافیه یه لحظه ولش کنم تا ته شهر میره... خودشم فوق العاده شیطونه فکر کنم اگه سه چرخ داشته باشه، فوری چپه ش می کنه (کلا خیلی چیزا رو داره خرابکارانه انجام میده و مثلا با اینکه ندیده کسی از قسمت جلوی سرسره بره بالا، الان خودش داره از اونجا میره بالا، به جای پله

خلاصه که باید اول در موردش تحقیق کنم ببینم چه فرقایی دارن مدلای مختلف... چون به جز کمربند، جاپایی، دسته ی عقب، فرمون جلو داشتن یا نداشتن، قفل و ترمز داشتن یا نداشتن، اینها رو همه رو باید برم حضوری ببینم و مقایسه کنم بعد بخرم

کمربندا رو باید ببینم واقعیه یا نه ولی حالا که حرفش شد، چند تا وسیله ی ایمنی هم کنارش باید تهیه بشه که به نظرم به اندازه ی خود دوچرخه و سه چرخه مهمه... کلاه ایمنی، زانوبند و محافظ برای آرنج که اسمش یادم نمیاد و شورت محافظ... اینا هم باید کنارش تهیه شه هر چقدر هم محصول خوبی باشه ولی خدای نکرده یه بار بیفته آسیبش بالاست...
آزاده نزادیـم کـه آزاد بمیریـم
با گریه بزادیم و به فریاد بمیریم
با جبر و جهالت به جهان پای نهادیم
تا عاقبت از این همه بیداد بمیریم
با گریه بزادیم و به فریاد بمیریم
با جبر و جهالت به جهان پای نهادیم
تا عاقبت از این همه بیداد بمیریم