(۱۴۰۰/۶/۱۸، ۰۸:۵۶ عصر)(کژال) نوشته است: دوستان چه قدر وقت دارم برای اینکه بچم کلا یاد بگیره شیر خودمو بخوره؟ میترسم خشک بشه
دلم نمیخواد بچم شیرخشکی بشه
طفلک شیر خودمو میخوره ولی خیلی کمه. میدوشم جفتش میشه 20 سی سی.زودم خسته میشه فکش. یعنی شیر خودمو میخوره دیگه شیرخشک نمیخوره
الان که زردی داره اصلا نمیخوام ریسک کنم. هروقت شیر میخواد سریع 30_40 تا شیرخشک میدم یا شیر خودمو میدوشم 40 تا میشه یه وعده میدم.
راستی از شیردوش دستی استفاده میکنم
کژال جان کلا میگن تا دوماه نباید شیشه بدیم تا بچه کامل شیر خوردن از سینه رو یاد بگیره.از اون طرف هم اگر مادر شاغل باشه دبگه بالای ۳ الی ۴ ماه نباید شیشه بدی و بعد دوماه باید زودتر شروع کنی چون دیگه نمیگیره.
حالا ابن قضیه برای من و شمایی که بچمون زردی داره نمیشه انجام داد و حتما باید کمکی بدیم و تو این شرایطی که داریم هم اصلا نمیشه از نصبحتهای اینستاگرامی استفاده کرد که با قطره چکون بده و چمیدونم با کاپ شیردهی بده.
حالا تجربه من اینه و الان که دخترم یک ماه و نیمش هست فعلا که هم سینه میگیره هم شیشه.
شیشه شیر من اونت هست با سری نچرال و شبیه سینه مادر .سریش یک قطره ای هست که تا حداقل چند ماه باید همین یک قطره رو استفاده کنیم که بچه گیج نشه.
از اونطرف از اولش به غیر از روزی که تو بیمارستان بستری شده هر وقت بیدار شده اول نیم ساعت سینه خودم رو دادم بعد شیر خشک.هفته های اول من ساعت میزاشتم سر دو ساعت یا دوساعت و نیم بچه رو بیدار میکردم عوضش میکردم سینه میدادم و بعد شیشه.اینجوری خیلی گشنش نبود که سینه رو نگیره و شیشه بخواد که زود سیر بشه.
با این روش وزن گیریش هم خیلی خوب بوده و این اخریا زیادی هم بوده هر چند دکترش گفت عیبی نداره ولی الان چند روزه که داروهاش رو شروع کرده میزان درخواست شیر خشکش هم کمتر شده .
به نظر من با شیر دوش ندوش بده .چون دیگه یاد نمیگیره مک بزنه.برای سینه بچه باید دهنش رو بیشتر باز کنه و شیشه کمتر .اگر عادت کرد دیگه هیچی. خود سینت رو بده تازه من شنیدم قسمت چرب شیر رو شیر دوش بیرون نمیکشه.من با شیر دوش برقی که از اون سینم که نوک نداره شیر میدوشم بعد ده دقیقه چیزی نمیاد ولی بعد که با دست فشار میدم هنوز شیر داره.
مک زدن بچه.خواب خوب.تغذیه و شیر افزا شیرت رو زیاد میکنه
اینکه میگی بعد سینه خودت شیر خشک نمیخوره .یک بار درمیونش کن حتما هر دوساعت یه بار سینه بده یه بار شیشه