۱۴۰۱/۸/۲۸، ۱۱:۵۸ عصر
خب بمونه! خیلی خوبه که! تا چند روز غذای خوشمزهی آماده داری میخورین. بعدم گوشتش رو اگر اضافه موند بذار فریزر چند روز دیرتر در بیار بخورین. برنجشم فرداش تهچین کن.
سالاد ماکارونی ظرفش رو من نظری ندارم، ولی محض خوشمزهتر شدن توش پنیر خامهای یا پنیر لبنه و اینا هم کمی بزن قاطی سسش. پیازچه هم چند تا برای تزئین خرد کن روش بپاش (اگر قاطیش کنی بعضیا نمیپسندن، بعضیام مثل من عاشقشن).
سالاد ماکارونی ظرفش رو من نظری ندارم، ولی محض خوشمزهتر شدن توش پنیر خامهای یا پنیر لبنه و اینا هم کمی بزن قاطی سسش. پیازچه هم چند تا برای تزئین خرد کن روش بپاش (اگر قاطیش کنی بعضیا نمیپسندن، بعضیام مثل من عاشقشن).