۱۴۰۱/۸/۲۹، ۰۱:۳۰ صبح
نه ندا یه دوره دکتر بیدار مغز تشخیص اشتباه داد اگه یادت باشه امپرازول نوشت به منم رژیم داد نه تنها بهتر نشد بدترم شد خداروشکر زود متوجه شدم قطعش کردم دکتر خودش و دکتر ایمان زاده هر دو کفتند این حد رفلاکس کاملا عادی و طبیعیه نه رژیم مادر لازمه نه بچه فقط بچه یه کوچولو با شیب بخوابه
این حالات تو رفلاکسم هست عزیزم
ولی بچه های ما بی خوابن بدخوابن گلم
دنبال علت نباش
دکتر برادرزادم گفتم که گفت خواب و غذا عمدش سرشتیه دنیال معجزه کوتاه مدت برای تغییر نباشید
ببین ندا خدایی من همون بعد زایمان متوجه شدم بچه رو که اوردن پیشم باورت نمیشه کلا از ۸ صبح بیدار بود تا شب این وسط یک ساعت اینا خوابید همونجا پیام دادم به خانواده این بدخوابه
شبم تا صبح چشمش باز بود هفته اول روزانه جمع میکردم ساعت خواب روز و شبشو چهار ساعتم نمیشد اصلا افتضاح
بهداشت گفت خانم این بچه باید الان ۱۷-۱۸ ساعت بخوابه
بردم دکترش گفت ازش خواهش کن بخوابه
این حالات تو رفلاکسم هست عزیزم
ولی بچه های ما بی خوابن بدخوابن گلم

دکتر برادرزادم گفتم که گفت خواب و غذا عمدش سرشتیه دنیال معجزه کوتاه مدت برای تغییر نباشید
ببین ندا خدایی من همون بعد زایمان متوجه شدم بچه رو که اوردن پیشم باورت نمیشه کلا از ۸ صبح بیدار بود تا شب این وسط یک ساعت اینا خوابید همونجا پیام دادم به خانواده این بدخوابه
شبم تا صبح چشمش باز بود هفته اول روزانه جمع میکردم ساعت خواب روز و شبشو چهار ساعتم نمیشد اصلا افتضاح
بهداشت گفت خانم این بچه باید الان ۱۷-۱۸ ساعت بخوابه
بردم دکترش گفت ازش خواهش کن بخوابه